• دوشنبه / ۹ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401030906285

رئیس کل دادگستری فارس:

اعلام تخلف در فضای مجازی هنر نیست

اعلام تخلف در فضای مجازی هنر نیست

ایسنا/فارس رئیس کل دادگستری فارس اینکه در فضای مجازی مطلبی را بنویسیم و نام ساختمان‌ها را بیاوریم هنر نیست و اگر تخلفی انجام شده باید واضح و روشن اعلام شود تا دادگستری ورود کند.

حجت‌الاسلام سید کاظم موسوی شامگاه یکشنبه ۸ خرداد در حاشیه همایش برنامه‌ریزی، هماهنگی، پیشگیری و اطفاء حریق و توزیع تجهیزات تیم‌های واکنش سریع هنگ امداد طبیعت فارس اظهار کرد: کوتاهی در امور روزی گریبان ما را خواهند گرفت.

او افزود: در پرونده سیل شیراز یقه شهرداران سی سال پیش را گرفتیم و کیفرخواست علیه آنها صادر شد، در پرونده ساختمان متروپل آبادان نیز هر فرد یا افرادی که کوتاهی کردند برخورد با آنها در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس کل دادگستری فارس عنوان کرد: عده‌ای اعلام می‌کنند که برخی ساختمان‌ها همچون هتل آسمان در سطح شهر دچار مشکل هستند و نباید در این خصوص کوتاهی می‌شد! مرجع مربوطه باید به دادگستری شکایت کند، نه اینکه در فضای مجازی اعلام کند که ساخت این هتل مشکل دارد.

موسوی افزود: اگر در هتل آسمان تخلفی انجام شده است افراد باید به دادستانی مستقیما شکایت کنند و مرجع مسئول شکایت خود را ارائه بدهد تا خلاف را ریشه کن کنیم.

او خاطرنشان کرد: هر کسی در مرکز و شهرهای استان ادعایی دارد که خلافی انجام شده است باید مستقیم شکایت کند و نه اینکه تنها در فضای مجازی نسبت به ارائه تخلف مطلبی را نوشته و آن را نشر دهد.

رئیس کل دادگستری فارس اضافه کرد: اینکه در فضای مجازی مطلبی را بنویسیم و نام ساختمان‌ها را بیاوریم هنر نیست و اگر تخلفی انجام شده باید واضح و روشن اعلام شود تا دادگستری ورود کند.

موسوی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: منابع طبیعی نه امکانات کافی در اختیار دارد و نه به تنهایی می‌تواند کار بزرگی که بر عهده دارد را انجام بدهد بنابراین وظیفه همه دستگاه‌های اجرایی است که باید برای حفظ عرصه‌های منابع طبیعی تلاش کنند.

او با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در پیشگیری از وقوع جرم وظیفه همه دستگاه‌های اجرایی است که به قوه قضائیه کمک کنند، افزود: در حال حاضر وظیفه تمام ما است تا به منابع طبیعی کمک کنیم و اگر بخواهیم زمین و عرصه‌های منابع طبیعی حفظ شود باید همه کمک کنیم.

موسوی تأکید کرد: فرمانداران باید بتوانند با تأمین همه تجهیزات از سایر دستگاه‌های اجرایی، آنها را در اختیار منابع طبیعی قرار بدهد چرا که ما امانتدار نسل آینده هستیم و نباید خیانت در امانت بکنیم و این درخواست را داریم تا در سطح شهرستان‌ها اگر فرد یا مسئولی در عرصه منابع طبیعی کوتاهی می‌کند به دستگاه قضایی معرفی کنید. 

رئیس کل دادگستری فارس خاطرنشان کرد: مدیر کل منابع طبیعی استان باید با حضور در شهرستان‌های استان این اخطار را به مدیران شهرستان بدهد در صورتی‌که از منابع طبیعی ملی حتی یک هکتار تصرف شود دیگر رئیس آن شهرستان نخواهند بود و از آنها تعهد گرفته شود. از سوی دیگر اگر گزارشی در خصوص کوتاهی و اهمال کاری در منابع طبیعی گزارش شود به جد اعلام می‌کنم که آن مدیر یا مسئول دیگر بر سر کار نخواهد بود و در مقابل، در صورت رفع تصرف اختصاص پاداش و ارتقاء انجام شود.

او با بیان اینکه جایگاه‌ها و پست‌های مهم باید به دست افراد حساس سپرده شود، افزود: در برخی مناطق متأسفانه در رفع تصرف‌ها گزینشی عمل می‌کنیم و در آن جاهایی که باید رفع تصرف انجام می‌شد اقدامی صورت نگرفت. لذا باید به سراغ افرادی که دهن کجی می‌کنند و دارای پارتی هستند برویم و در این راه دادگستری اراده جدی با زمین خواری دارد.

ثبت اسناد اراضی ملی از دیگر موضوعاتی بود که رئیس کل دادگستری استان به آن اشاره و از زمین ماندن این طرح در استان گلایه کرد و افزود: عدم اجرای این اقدام به دلیل نبود بودجه است و از دستگاه‌های اجرایی همچون استانداری و مدیریت بحران در خواست داریم تا ثبت سندهای رسمی امسال را در دستور کار قرار دهند. ‌

مصطفی بحرینی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه اجرای دو برنامه مهم و پیشگیرانه از اولویت‌های اساسی دستگاه قضایی است، گفت: مقابله با تغییر کاربری و الزام ثبت اراضی ملی دو موضوعی است که به جد در دستور کار است.

او درباره تغییر اراضی کاربری غیر مجاز به زراعی و باغی افزود: پیگیری این موضوعات به جد در دستور کار است، در سال گذشته مازاد بر ۲۷۰۰ هکتار اراضی ملی، منابع طبیعی و تغییر کاربری داده شده به ماهیت اصلی خود بازگشتند اما این اقدامات آنگونه که باید و شاید کارا نیست اما این هشدار را به متخلفین می‌دهیم که با آنها به جد برخورد خواهیم کرد.

بحرینی خاطرنشان کرد: اولویت دستگاه قضایی استان مقابله با زمین خواری، کوه خواری و تغییر کاربری‌های گسترده است به گونه‌ای که جریمه مازاد ۱۶۰۰ میلیارد تومانی را تنها برای یک فقره پرونده داشتیم.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز فارس اضافه کرد: در راستای برخورد با این اقدام پرونده‌های قضایی تشکیل شده به صورت فوق‌العاده و خارج از نوبت رسیدگی می‌شوند و حکم آنها صادر می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha