تاپ سه دانشبنیانها
-
ساختمان مرکزی مرکز رشد نیشابور افتتاح شد
افشین: با نقطه زنی از نقاط قوت و مجموعههای توانمند حمایت میکنیم
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، بعد از ظهر امروز یازدهم آبان ماه با حضور در نیشابور، ساختمان مرکزی مرکز رشد این شهرستان را افتتاح کرد.
-
مرکز رشد تربت حیدریه با حضور معاون علمی رئیس جمهور افتتاح شد
تربت حیدریه، پایتخت زعفران جهان و قطب ابریشم ایران، امروز شاهد به بار نشستن حرکتی بزرگ در مسیر رشد و شکوفایی شرکتهای دانش بنیان بود، تبدیل بیمارستان متروکه شهر به مجتمع نوآوری و توسعه فناوری.
-
تغییر ریل ناترازیها به سمت انرژیهای تجدیدپذیر با ۳۰۰ روز آفتابی در کشور
ایران با وجود دارا بودن بزرگترین مخازن هیدروکربوری در پیک سرما و گرمای سال با ناترازی انرژی مواجه است، در حالی که آمارها حکایت از وجود ۳۰۰ روز آفتابی است و استانهای خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و گلستان از بهترین مناطق برای توسعه انرژی بادی هستند که با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان در این حوزه میتوان با توسعه فناوریهای مرتبط با انرژیهای تجدیدپذیر به داستان ناترازیها نقطه پایان گذاشت.
-
برگزاری نشست همفکری درباره پیشنویس «آئیننامه فعالیت شرکتهای اعتباریار»
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاستجمهوری با همکاری پژوهشکده مطالعات فناوری ریاست جمهوری و اندیشکده توسعه زیستبوم فناوریهای مالی (فاینوتک) نشست همفکری در خصوص پیشنویس آئیننامه فعالیت شرکتهای اعتباریار را برگزار میکند.
-
معاون علمی رئیس جمهور:
باید به نقشآفرینان زن در جایزه روستاآزاد توجهی ویژه داشت
معاون علمی رئیسجمهور با تاکید بر ضرورت توجه ویژه به بانوان و نقش آنان در عرصه فناوری و حکمرانی، افزود: بانوان با ایفای نقشی ۳۰ درصدی در شرکتهای دانشبنیان، سهم ۵۰ درصدی از جمعیت کشور و سهم بیش از ۷۰ درصدی از جمعیت فارغالتحصیلان مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاهی، قطعا در عرصه فناوری و حکمرانی نقشی غیر قابل انکار ایفا میکنند و باید به نقشآفرینان زن در این جایزه توجهی ویژه داشت.
-
کاهش مصرف آب و افزایش بهرهوری با سامانه هوشمند مبتنی بر دادههای ماهوارهای
چالش کم آبی یکی از موضوعات مطرح در بخش کشاورزی است و گروهی از مهندسان یکی از شرکتهای دانش بنیان سامانهای مبتنی بر هوش مصنوعی و دادههای ماهوارهای حوزه کشاورزی عرضه کردند که با اجرای آن در استانهای اصفهان، مرکزی و فارس موجب افزایش بهرهوری و کاهش مصرف آب شده است.
-
ساخت ربات خودران حامل بار تا نیم تن با قلب تپنده ایرانی
ربات حمل بار دستاورد جدید محققان کشور است که در یکی از شرکتهای فناور با قابلیت بلند کردن بار تا نیم تن به تولید رسیده است و به گفته آنها تفاوت این ربات با سایر نمونههای مشابه آن، خودران بودن آن است.
-
تصویب اعطای ۲۵۱ میلیارد تومان تسهیلات برای ۶۲ شرکت دانشبنیان استان فارس
در سومین و آخرین روز از سفر هیات اعزامی صندوق نوآوری و شکوفایی به استان فارس، سلسله جلساتی به منظور ارزیابی و ارائه تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان این استان برگزار شد و در نهایت در این سفر اختصاص ۲۵۱ میلیارد تومان به ۶۲ شرکت دانشبنیان استان فارس به تصویب رسید.
-
برپایی نمایشگاه ایرانساخت از ۲۳ آذر
دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایرانساخت، ۲۳ تا ۲۶ آذرماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود.
-
«آیهیت» میزبان مهمانان رویداد «کانکت فروم» میشود
سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی معاونت علمی ریاستجمهوری، همزمان با برگزاری پانزدهمین دوره نمایشگاه بینالمللی فناوری نانو و میکرو، چهارمین رویداد Connect Forum را برگزار خواهد کرد.
-
ساخت قطعات سرامیکی مقاوم به خوردگی برای صنایع نیروگاهی و پتروشیمی
فناوران یک شرکت دانشبنیان لاینرهای سرامیکی با مقاومت بسیار بالایی در مقابل خوردگی و سایش برای صنایع نیروگاهی و پتروشیمی به تولید رساندند.
-
توسعه نرمافزارهای تحت وبسازمانی با معماری جدید مبتنی بر هوش مصنوعی
مهندسان یکی از شرکتهای نوآوری سیستم هوشمندسازیای را به سازمانها معرفی کردهاند که برای توسعه نرمافزارهای مختلف تحت وب است و به توسعهدهندگان کمک میکند تا تمام ابزارهای لازم برای پیادهسازی و توسعه یک نرمافزار تحت وب را در اختیار داشته باشند. یکی از مهمترین مزایای این سیستم، وجود ابزارهای مختلف هوش مصنوعی در آن است.
-
ارتقای امنیت عملیات دیدهبانی و نظارت با پهپادهای تصویربرداری دید در شب
با توجه به امنیت پایین پهپادهای وارداتی، گروهی از محققان یکی از شرکتها توانستند پهپادهای تصویربرداری را با اهداف نظارت و دیدهبانی به تولید برسانند که به گفته آنها امکان نصب دوربینهای مختلف مانند دوربینهای دید در شب بر روی این پرندهها فراهم شده است.
-
خوراکدهی آبزیان با پرندهها و شناورهای هدایت از راه دور ایرانساخت
یک شرکت دانشبنیان با تولید انواع پهپاد، شهپاد و خهپاد مورد استفاده در بخش کشاورزی ضمن ارتقاء کیفیت و کاهش هزینههای حوزههای مختلف کشاورزی، دامپروری و آبزیپروری زمینه اشتغال و کارآفرینی در مناطق کم برخوردار کشور را فراهم کرده است.
-
تدارک پژوهشگاه مهندسی ژنتیک به منظور ایجاد اشتغال برای هزار فناور
رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری با اشاره به استقرار ۴۰ شرکت در این پژوهشگاه، گفت: در صورت پایان یافتن ساختمان نیمهتمام این پژوهشگاه، ۱۰۰۰ فناور دیگر میتوانند در این منطقه مشغول به کار شوند.
-
معاون علمی رئیسجمهور مطرح کرد
انتقاد از وضعیت فعلی بودجه معاونت علمی ریاستجمهوری/توسعه زیرساختهای هوش مصنوعی نیازمند سرمایهگذاری کافی است
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور با نگاهی انتقادی به وضعیت فعلی بودجه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، گفت: در حالی که بودجه این معاونت در دوره دکتر ستاری با دلار هزار تومان دو همت بود، امروز با دلار ۶۶ هزار تومانی به ۱۵ همت رسیده است که نشان میدهد نه تنها افزایش نداشته، بلکه کاهش یافته است.
-
المپیک فناوری ۲۰۲۴
پایان ۷ روز رقابت نفسگیر در عرصه هوش مصنوعی و برنامهنویسی/جذب برترینها در شرکتهای دانشبنیان
با پایان یافتن رقابت ۴۶۰۰ نفر در لیگهای برنامهنویسی و هوش مصنوعی، برترینهای این رقابتها جذب شرکتهای دانشبنیان خواهند شد.
-
معرفی محصولات دانشبنیان حاضر در پنجمین نمایشگاه بینالمللی شهر هوشمند ایران
پاویون شرکتهای دانش بنیان در پنجمین نمایشگاه و کنفرانس بینالمللی شهر هوشمند ایران از امروز دوشنبه ۷ آبان ۱۴۰۳ در مصلای امام خمینی (ره) تهران آغاز به کار کرد.
-
عرضه نانوجوهری برای چاپ روی منسوجات
یکی از شرکتهای دانشبنیان انواع مختلف جوهر نانویی را تولید و به بازار عرضه کرده است. این جوهرها برای استفاده روی کاغذ، مقوا و انواع منسوجات مناسب هستند و از آنها در تولید انواع محصولات از موکت تا روسری میتوان استفاده کرد.
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
صادرات دستگاه ریسندگی دیجیتالی و خورشیدی به کشمیر، تاجیکستان و افغانستان
یکی از شرکتهای مستقر در پارک فناوری کرمانشاه با دیجیتالی کردن دستگاه حلاجی و ریسندگی سنتی ایران، مشتریانی از کشورهای افغانستان، تاجیکستان، کشمیر هندوستان، قرقیزستان و عراق یافته است.