بهمن رحمتی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: از این تعداد جایگاههای سوخت یک مورد در شهرستان کهگیلویه، یک مورد در شهرستان لنده و ۶ مورد در شهرستان بویراحمد هستند.
وی با بیان اینکه قبل از قطع گاز، اخطاریه و تذکر به بهره برداران این جایگاهها برای برطرف کردن نواقص موجود و استانداردسازی جایگاهشان داده شده، اظهارکرد: اقدام لازم توسط بهره برداران این جایگاهها برای استانداردسازی جایگاه انجام نشده و در صورت رفع نواقص بحرانی، بازرسی مجدد از جایگاهها به عمل آمده و با حصول اطمینان از بی خطر بودن، گاز آنها وصل خواهد شد.
مدیرکل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: یکی از دلایل اصلی قطع گاز این جایگاه ها نقص بحرانی، عدم استانداردسازی و نداشتن ایمنی و خطر آفرین بودن آن برای شهروندان و مصرف کنندگان است.
رحمتی تصریح کرد: به منظور حمایت از حقوق شهروندان و مصرف کنندگان، تا زمانی که بهره برداران اقدام به استانداردسازی این جایگاه ها نکنند گاز آنها وصل نخواهد شد.
وی بیان کرد: این اقدام کاملا قانونی و در راستای اجرای آیین نامه نحوه تامین ایمنی جایگاههای عرضه فرآوردههای نفتی و گاز فشرده به خودروها و پیشگیری از وقوع حوادث بحرانی انجام شده است.
انتهای پیام
نظرات