• چهارشنبه / ۱۷ آبان ۱۴۰۲ / ۰۷:۵۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402081712227
  • خبرنگار : 50184

معاون گردشگری استان:

معرفی ۵۰ منطقه نمونه گردشگری در کرمانشاه عجولانه بود

معرفی ۵۰ منطقه نمونه گردشگری در کرمانشاه عجولانه بود

ایسنا/کرمانشاه معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه معرفی ۵۰ منطقه نمونه گردشگری در کرمانشاه بدون انجام مطالعات و کارهای کارشناسی را عجولانه و پرشتاب عنوان کرد.

وحید امیری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وجود ۵۰ منطقه نمونه گردشگری در استان، اظهار کرد: علیرغم اینکه حدود ۱۷ سال از تصویب مناطق نمونه گردشگری استان می گذرد، اما به دلیل وجود پاره‌ای از موانع هنوز نتوانسته‌ایم از این ظرفیت استفاده کنیم.

وی ادامه داد: در آن سالها ۵۰ نقطه از استان که دارای قابلیت های بالایی برای جذب گردشگر بودند شناسایی شدند تا با جذب سرمایه گذار و ایجاد زیرساخت های گردشگری تبدیل به مناطق گردشگرپذیر شوند.

معاون گردشگری استان با بیان اینکه معرفی این تعداد منطقه نمونه گردشگری در استان در  آن سالها کمی شتاب زده و عجولانه بود، گفت: بیشتر این مناطق بدون اینکه محدوده و حریم مشخصی داشته باشند، به عنوان منطقه نمونه گردشگری معرفی شدند.

وی اضافه کرد: از طرفی بسیاری از این مناطق نمونه گردشگری مانند تالاب هشیلان، سراب نیلوفر و... دارای معارض خصوصی، زراعی و یا دولتی هستند و گاهی یک منطقه نمونه گردشگری دارای چند معارض است.

امیری افزود: همچنین برخی از این مناطق مانند گلین گیلانغرب فضایی کاملا کوهستانی و جاده ای است و عملا امکان اینکه بخواهیم آنجا زیرساختی برای گردشگران ایجاد کنیم تا به منطقه ای گردشگرپذیر تبدیل شود، وجود ندارد.

وی با تاکید بر لزوم ساماندهی مناطق نمونه گردشگری استان اظهار کرد: در این برنامه علاوه براینکه باید برخی از مناطق را از این لیست حذف کنیم، مابقی آنها را هم باید پهنه بندی کنیم.

معاون گردشگری استان خاطرنشان کرد: با پهنه بندی و مشخص کردن محدوده هر منطقه نمونه گردشگری، زمینه ایجاد زیرساخت ها را برای ورود سرمایه گذاران به آنها فراهم خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح نیازمند اعتبارات زیادی است، گفت: پهنه بندی مناطق نمونه گردشگری استان حدود پنج میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که در تلاشیم در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان برای آن اعتبار بگیریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۱۷ ۱۰:۴۰

مدیریت محترم میراث فرهنگی و گردشگری استان پس از گذشت ۱۷ سال تازه متوجه اعلام غیر کارشناسی بودن معرفی ۵۰ نقطه گردشگری استان شده اند !!!!!! مسلما بدون تدوین یک‌برنامه جامع گردشگری توسعه نخبگان و متخصصان ذی ربط و در مرتبه بعد نبود یک مدیریت کارآمد میراث فرهنگی و گردشگری در استان . اعمال این رویه های آزمون خطا هیچ‌ ثمری در رونق گردشگری استان نخواهد داشت

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۱۷ ۱۰:۵۶

لطفا رسیدگی ویزه به بازار های سنتی شود و مسئله بازدید توریست ها و مسافران و هم شهری ها هم مورد توجه قرار گیرد بیشتر کسبه ها کف بازار را غصب کردند

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۱۸ ۱۲:۳۶

بهترین منطقه برای تبدیل کرمانشاه بیک شهر مسافر پذیر و حتی افزایش وسعت کرمانشاه تغییر وضعیت اتوبان بیستون از حالت نظامی و پادگانی بیک بلوار گردشگریست ،مسئله ای که بارهاارسوی مسیولین مطرح شده و فقط در حد حرف باقی مانده

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۱۸ ۲۱:۰۴

با سلام دیروز برای بازدید از اثر جهانی بیستون رفته بودم. گردشگر خارجی زیادی آمده بودند که چینی بودند. ولی دریغ از یکنفر مترجم و راهنما. کتیبه بیستون هم بسته بود . افسوس که قدر داشته هامون را نمی دانیم