• چهارشنبه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۸:۴۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 98122115919
  • منبع : نمایندگی همدان

دانشجویان همدانی الکل ۹۶ درصد تولید کردند

دانشجویان همدانی الکل ۹۶ درصد تولید کردند

ایسنا/همدان مسئول تولید مواد ضدعفونی کننده قرارگاه دانشجویی مقابله با کروناویروس در همدان گفت: مرحله تحقیقاتی الکل ۹۶ درصد به پایان رسیده و تولید صنعتی بعد از رفع مشکلات و آماده سازی زیرساخت ها آغاز خواهد شد.

علی معتبرنیا در گفت‌وگو با ایسنا، از تولید الکل ۹۶ درصد به همت دانشجویان همدان در مقابله با شیوع کروناویروس خبر داد و اظهار کرد: پس از شیوع کروناویروس و کمبود الکل و موادضدعفونی کننده ایده تولید الکل توسط دانشجویان همدانی مطرح شد و پس از تأیید اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی همدان و بررسی و انجام تحقیقات لازم تولید الکل در آزمایشگاه کلید خورد.

وی با بیان اینکه خط تولید الکل ۹۶ درصد به همت گروه جهادی بسیج دانشگاه ها و قرارگاه مرکزی مبارزه با کروناویروس بسیج دانشجویی همدان راه اندازی شده است، افزود: مرحله تحقیقاتی تولید الکل ۹۶ درصد به پایان رسیده و پیگیر ظرفیت صنعتی برای تولید بیشتر هستیم چرا که آزمایشگاه دانشگاه پژوهشی بوده و صنعتی نیست و می توان روزانه ۵۰ لیتر الکل ۹۶ درصد را تولید کرد اما با استفاده از ظرفیت صنعتی میزان تولید به حداقل ۱۰۰۰ لیتر در روز خواهد رسید.

مسئول تولید موادضدعفونی کننده قرارگاه دانشجویی مقابله با کروناویروس در همدان با بیان اینکه تولید الکل ۹۶ درصد تحت نظر اساتید و اعضای هئیت علمی دانشگاه صنعتی همدان انجام می شود، اضافه کرد: تولید تحقیقاتی موادضدعفونی کننده و الکل در بین دانشگاه های استان تقسیم شده و دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا نیز در حال ساخت ماده ضدعفونی کننده آب ژاول هستند.

وی با بیان اینکه الکل ۹۶ درصد در مراکز درمانی برای ضدعفونی کردن تجهیزات استفاده می شود، خاطرنشان کرد: تولید صنعتی الکل ۹۶ درصد تاکنون آغاز نشده و در حال رایزنی با استانداری و سازمان غذا و دارو برای رفع مشکلات زیرساختی اداری و مدیریتی هستیم.

معتبرنیا بیان کرد: این طرح تحقیقاتی توسط ۸۶ دانشجوی کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های مهندسی شیمی، داروسازی و شیمی محض انجام شده و هیچ مشکلی از لحاظ تأمین نیروی انسانی برای تولید الکل ۹۶ درصد وجود ندارد.

وی تأمین تجهیرات لازم برای تولید صنعتی الکل ۹۶ درصد را یکی از موانع اصلی تولید برشمرد و گفت: بسیج دانشجویی و دانشجویان توانایی تولید روزانه ۵۰۰۰ ماسک را دارند اما متأسفانه پارچه لازم برای تولید ماسک از طرف سازمان غذا و دارو در اختیار دانشجویان قرار داده نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha