• دوشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1403041812166
  • خبرنگار : 71963

همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بلاروس در حوزه اجرای طرح‎های مشترک و تبادل استاد و دانشجو

همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بلاروس در حوزه اجرای طرح‎های مشترک و تبادل استاد و دانشجو

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به زمینه های همکاری مشترک با کشور بلاروس گفت: هر دو کشور قربانی تحریم‌ها شده است، از این جنبه همکاری دو کشور می‌تواند فرصت خوب و مغتنمی باشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر علیرضا رهایی در نشست امضا تفاهم‌نامه با دانشگاه بلاروس گفت: محور فعالیت‌های این دانشگاه بر محور علوم و مهندسی است و در این راستا ۱۸ دانشکده مهندسی، ۲۲ پژوهشکده فنی و مهندسی و ۴ پردیس در سطح کشور داریم که ۳ پردیس در سواحل جنوبی کشور و یک پردیس در شرق کشور مستقر شده‌اند.

وی با بیان اینکه تمرکز قعالیت پردیس‌ها در حوزه های فنی و مهندسی است ادامه  داد: در ۷۰ سال فعالیت، زمینه فعالیت‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیشتر در زمینه های مهندسی برق، مهندسی مکانیک،  مهندسی عمران، هوافضا،  کامپیوتر و IT و بیومدیکال و پزشکی و مسایل مرتبط با آن بوده است.

رهایی، با بیان اینکه دانشجویان در این دانشگاه در ۳ سطح کارشناسی تا دکتری تحصیل می کنند، یادآور شد: در پژوهشکده ها بیشتر طرح های بزرگ انجام می شود.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مطالعات هوایی و هوافضا،  مطالعات دریایی، مطالعات انرژی فسیلی، پاک و هسته ای و فناوری‌های جدید چون هوش مصنوعی را ۴حوزه مهم فعالیت‌های علمی این دانشگاه برشمرد و گفت: این دانشگاه در گذشته ۱۶ طرح کلان ملی را اجرا می کرده و امروز نیز بخش های دفاعی، عمران و ساختمان و حوزه هایی چون هوش مصنوعی،  مطالعات هوایی و دریایی را در حال انجام داریم.

رهایی، گفت: در همکاری های بین المللی نیز همکاری های آموزشی با کشورهای مختلف چون انگلستان، فرانسه، هلند داشتیم ضمن آنکه با کشور آلمان چند پروژه مشترک را اجرایی کردیم، دوره های مشترک همچنان ادامه دارد.

وی گفت: در شرایط کنونی و با توجه به شرایط سیاسی که در دنیا حاکم است، دانشگاه و کشور علاقه مند است که با کشورهای همسایه از جمله روسیه و بلاروس همکاری گسترده علمی و تحقیقاتی داشته باشد.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه هر دو کشور قربانی تحریم ها شده است، گفت: از این جنبه همکاری دو کشور می تواند فرصت خوب و مغتنمی باشد.

وی ادامه داد: ما در زمینه تبادل استاد و دانشجو به ویژه در دوره های دکتری بسیار علاقه مند به این تبادل هستیم ضمن آنکه از اجرای پروژه‌های مشترک میان دو کشور که مورد نیاز طرفین است، بسیار استقبال می کنیم.

وی برگزاری دوره های مشترک را فعالیتی برای همکاری مشترک میان دو کشور دانست و یادآور شد: همچنین فرصت های مطالعاتی برای دانشجویان و بورس های تحصیلی مشترک نمونه های دیگر از زمینه های همکاری دو کشور می تواند مطرح شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha