تاپ سه تشکل‌های دانشجویی

  • بررسی عملکرد اتحادیه انجمن‌های علمی علوم سیاسی ایران

    بررسی عملکرد اتحادیه انجمن‌های علمی علوم سیاسی ایران

    اتحادیه انجمن‌های علمی علوم سیاسی ایران در سال‌هایی که مهمان اصفهان بود، ۲۳ نشست علمی‌تخصصی در سطح ملی، ۲۶ کارگاه آموزشی و مهارت‌افزایی، ۱۲ مدرسه علمی‌تخصصی در سطح بین‌المللی، ۲۴ برنامه تخصصی حوزه مناطق اتحادیه، ۱۱ بیانیه و موضع‌گیری رسمی در مورد مسائل و چالش‌های جامعه علوم سیاسی برگزار کرده‌است.

  • وزیر دفاع: جوانان امروز، هر حرفی را بدون دلیل نمی‌پذیرند

    وزیر دفاع: جوانان امروز، هر حرفی را بدون دلیل نمی‌پذیرند

    وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: دانشجویان ذخیره حیاتی جامعه هستند و جوانان امروز به دنبال اقناع منطقی هستند و هر حرفی را بدون دلیل نمی‌پذیرند.

  • کلید توسعه کشور در دستان دانشجویان متعهّد و متخصّص

    «۱۶ آذر»، «روز دانشجو»؛

    کلید توسعه کشور در دستان دانشجویان متعهّد و متخصّص

    «۱۶ آذر» به عنوان «روز دانشجو» نقطه‌ی عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران و نمادی از مبارزات و فداکاری‌های دانشجویان در راستای استقلال، آزادی و عدالت است. این روز به‌ویژه در شرایط کنونی کشور یادآور نقش برجسته‌ی دانشجویان در شکل‌دهی به آینده کشور در عرصه‌های علمی، اقتصادی و اجتماعی است. دانشجویان با برخورداری از آگاهی، تعهد و تخصص، می‌توانند راهگشای مشکلات اساسی کشور و پیش‌برنده‌ی اهداف توسعه‌ای در تمامی بخش‌ها باشند.