تاپ سه پژوهش
-
بررسی نحوه دریافت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در دوره توانمندسازی ستاد نانو
در راستای ترویج صنعتی فناوریهای نانو و میکرو، دوره صنعتی بررسی فرصتهای تجاری و اقتصادی فناوری نانو برگزار میشود.
-
محققان در یک مطالعه بررسی کردند
تحلیل سوگیریهای جنسیتی در ارزشیابیهای دانشجویان از تدریس مدرسان دانشگاهی
پژوهشی جدید به بررسی تأثیر سوگیریهای جنسیتی در ارزشیابی دانشجویان از کیفیت تدریس استادان پرداخته است. این تحقیق نشان میدهد که چگونه ادراکات دانشجویان از استادان، بسته به جنسیت آنها، میتواند متفاوت باشد.
-
عقد ۶ قرار داد پژوهشی بین دانشگاه آزاد اسلامی و صنعت
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به اینکه هفت قرارداد همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی استان و مدیران کل و دستگاههای اجرایی منعقد شد، گفت: ۶ قرارداد پژوهشی نیز بین دانشگاه آزاد اسلامی مازندران و صنعت منعقد شد.
-
در پژوهشی جدید عنوان شد
بازاریابی دیجیتال؛ ابزار تحولآفرین باشگاههای ورزشی
در دنیای امروز، کسبوکارها برای باقی ماندن در میدان رقابت، نیازمند بهکارگیری روشهایی نوین هستند. یکی از این روشها، استفاده هوشمندانه از بازاریابی دیجیتال است که میتواند تأثیرات شگرفی بر توان رقابتی آنها بگذارد و مسیر موفقیت را هموار کند.
-
پژوهشگران برتر دانشگاه شریف معرفی شدند
پژوهشگران و فناوران برتر دانشکدههای دانشگاه صنعتی شریف معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.
-
رییس فرهنگستان علوم تاکید کرد؛
برگزاری دورههای ارشد و دکتری تاریخ علم در دانشگاه علوم پزشکی تهران
رییس فرهنگستان علوم با اشاره به اهمیت تاریخ علم و تصحیح متون قدیمی در علوم پزشکی گفت: دورههای ارشد و دکتری تاریخ علم در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشود.
-
دستیابی محققان دانشگاه تهران به فناوری بهرهبرداری از مخازن شِیل نفتی
با دستیابی پژوهشگران دانشکدگان فنی دانشگاه تهران به فناوری بهرهبرداری از مخازن شِیل نفتی، نخستین آزمایشگاه تخصصی و تحقیقاتی پیرولیز شِیل نفتی و نفت شِیل در انستیتو مهندسی نفت دانشگاه تهران تأسیس و راهاندازی شد.
-
واکنش سازمان سنجش به درخواست ثبتنام پذیرفته شدگان روزانه ۱۴۰۳ در کنکور
سرپرست سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام اجرای کامل مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد رفع محدودیت ثبت نام داوطلبان آزمونهای کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴، تأکید کرد: ضوابط و محدودیتهای آزمون سراسری پس از اطلاعرسانی کامل به منظور رعایت حقوق متقاضیان ورود به آموزش عالی اجرایی میشود.
-
رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم:
تصمیمات کمیته مشترک همکاریهای علمی عراق و ایران عملیاتی میشود
رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم از عملیاتی کردن تصمیمات کمیته مشترک همکاریهای علمی میان دو کشور ایران و عراق خبر داد.
-
در پژوهشی جدید بررسی شد
عوامل مؤثر بر تعلق شغلی و سازمانی در دانشگاهها
تعلق شغلی و سازمانی از مهمترین عواملی است که میتواند بر عملکرد افراد و موفقیت سازمانها تأثیر بگذارد. یک مطالعه تازه در دانشگاهی معتبر، این موضوع را بررسی کرده و به نتایج مهمی درباره عوامل تأثیرگذار بر این دو مفهوم دست یافته است.
-
۳ زن عضو هیات علمی دانشگاه سمنان در فهرست زنان پژوهشگر پراستناد ISC
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان از قرار گرفتن نام سه عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان در زمره زنان پژوهشگر پر استناد خبر داد.
-
تمرینهای سادهای که زندگی سالمندان را متحول میکنند
تمرینهای چندبخشی؛ راهی برای بهبود زندگی سالمندان
با افزایش سن، بسیاری از افراد با چالشهایی مانند کاهش توانایی جسمانی، ضعف در تعادل و افزایش خطر افتادن روبهرو میشوند. این موضوع نیاز به راهحلهایی ساده و قابل اجرا برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان را بیش از پیش برجسته میکند.
-
درخشش دانشگاه شریف در مسابقه بینالمللی برنامهسازی ICPC
دانشگاه صنعتی شریف در مسابقه بینالمللی برنامهسازی ICPC موفق به کسب جایزه برترین تیم منطقه غرب آسیا شد.
-
فصلنامه RPE در پایگاه بینالمللی اسکوپوس نمایه میشود
نشریه RPE گروه هستهای دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در پایگاه استنادی معتبر و بینالمللی Scopus نمایه میشود.
-
حضور ۶۶۵ زن پژوهشگر ایرانی در میان پژوهشگران پراستناد کشور
رئیس موسسه ISC گفت: طبق آخرین گزارش مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان ۴۸۱۸ پژوهشگر پراستناد ایرانی حضور دارند که ۱۳/۸۰ درصد از پژوهشگران پراستناد کشور را تشکیل میدهند.
-
سواد عاطفی، گمشده نظام آموزشی ایران
آیا میدانید که آموزش عواطف و مدیریت آنها در کنار یادگیری مهارتهای دیگر میتواند کیفیت آموزش و زندگی اجتماعی افراد را بهبود بخشد؟ در پژوهشی جدید، برنامهای برای تقویت این مهارتها در دانشجویان معلم ایرانی طراحی شده است که هدف آن، توسعه مهارتهای عاطفی در نظام آموزشی است.
-
چالشها و فرصتهای پیش روی دانشگاهها در روابط علمی جهانی
نقشهای برای تقویت روابط علمی بینالمللی در دانشگاههای کشور
با توجه به تغییرات جهانی و تأثیرات متقابل میان علم و جوامع، همکاریهای علمی بینالمللی به یکی از ارکان کلیدی توسعه آموزش عالی تبدیل شده است. این موضوع در سالهای اخیر اهمیت بیشتری یافته و چالشها و فرصتهای جدیدی را پیش روی دانشگاهها قرار داده است.
-
اهمیت مسئولیتپذیری دانشگاهها در «توسعه اجتماعی»
دانشگاهها، بهعنوان موتور محرکه نوآوری و پیشرفت علمی، میتوانند نقش کلیدی در حل مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه ایفا کنند. پژوهشی جدید نشان میدهد که چگونه این نهادهای آموزشی، فراتر از تولید علم، میتوانند در رفع چالشهای محلی، ملی و جهانی مؤثر باشند.
-
تأثیر فناوریهای نوین بر افزایش بهرهوری گیاهان در شرایط کمآبی
آیا آب مغناطیسی، راهی برای مقابله با خشکسالی است؟
کمبود منابع آبی و خشکسالیهای متوالی به یکی از بزرگترین چالشهای کشاورزی در مناطق خشک تبدیل شده است. روشهای جدید علمی برای بهبود عملکرد محصولات و کاهش مصرف آب میتوانند امیدی تازه برای این بخش فراهم کنند.
-
تحقیق جدیدی بر اساس مقایسه ایران و کانادا
ضرورت توسعه «مهارتهای فردی» در مدرسان تربیت معلم
آموزش معلمان، بهعنوان افرادی که نسل آینده را تربیت میکنند، نیازمند حضور مدرسانی با قابلیتهای ویژه است. پژوهشی جدید به بررسی جنبههای فردی و حرفهای این مدرسان پرداخته و تلاش کرده راهکارهایی برای بهبود این نقش ارائه دهد.