• چهارشنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99051511384
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران خبر داد

تهیه گوشی هوشمند برای ۴۰ هزار دانش‌آموز مناطق محروم مازندران

تهیه گوشی هوشمند برای ۴۰ هزار دانش‌آموز مناطق محروم مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: بر اساس ارزیابی دقیق ۳۹ هزار و ۵۵۳ نفر از دانش‌آموزان مازندرانی گوشی هوشمند و در عمل نیز امکان تهیه این گوشی را ندارند و به این دلیل نمی توانند از شبکه شاد استفاده کنند، از شورای آموزش و پرورش و جامعه خیران توقع داریم این نقص را جبران کنند.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران، علیرضا سعدی پور در جلسه شورای آموزش و پرورش مازندران، اظهار کرد: تغییر رویکرد از حافظه محوری به مهارت محوری و توجه ویژه به مناطق محروم و بسط عدالت آموزشی از برنامه های جدی ماست و این دو موضوع هردو در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که در سال ۹۰ به تایید مقام معظم رهبری رسید، مورد تاکید است.

وی در ادامه به برگزاری موفقیت آمیز امتحانات نهایی خرداد پرداخت و تصریح کرد: با تلاش همکاران و معلمان با توجه به شرایط کرونا، در این بخش دو پله جهش داشتیم و قبولی پایه دوازدهم دانش‌آموزان استان در  امتحانات نهایی از رتبه ۹ با دو پله رشد به رتبه هفتم کشوری رسیدیم که جای خوشحالی دارد.

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران همچنین خاطرنشان کرد: برای اولین بار در کشور مجتمع گردشگری دانش‌آموزی با تلاش سازمان دانش آموزی استان، در روستای ورسک سوادکوه مورد بهره برداری قرار گرفت که با سه ساختمان و امکانات زیرساختی و با توجه به ویژگی های اقلیمی استان می‌تواند پذیرای گردشگران دانش آموز از سراسر کشور باشد.

سعدی‌پور در ادامه به اولین دستور کار جلسه پرداخت و در خصوص شبکه دانش آموزی شاد گفت: فضای مجازی در گذشته غالبا برای دانش آموزان  نوعی تهدید در نظر گرفته می شد اما کرونا شرایطی ایجاد کرد که این تهدید به یک فرصت تبدیل شد و امروز و با طراحی شبکه شاد، آموزش در فضای مجازی با امکانات ویژه از قبیل برگزاری آزمون های آنلاین و برنامه های لایو استمرار دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در ادامه گفت: با استفاده از ظرفیت این شبکه در برنامه های اوقات فراغت نیز بهره بردیم و در حال حاضر کانون های فعالیت تابستانه ما در حال بهره برداری از این ظرفیت هستند که جای افتخار دارد.

وی به چالش بزرگ این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: برابر ارزیابی دقیق تعداد ۳۹ هزار و ۵۵۳ نفر از دانش‌آموزان گوشی هوشمند و در عمل نیز امکان تهیه این گوشی را ندارند و به این دلیل نمی توانند از شبکه شاد استفاده کنند، از شورای آموزش و پرورش و جامعه خیران توقع داریم این نقص را جبران کنند ضمن اینکه سرعت اینترنت و پوشش ضعیف ایتنرنت در مناطق کوهستانی از دیگر چالش های شبکه شاد است که البته برای تدبیر آن برنامه‌‍‌هایی داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha