مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر گفت: یکی از محورهایی که افراد باید در نوشتن وصیت نامه رعایت کنند، رد مظالم است. یعنی انسان باید ابتدا به حقوق واجب بپردازد و بعد از آن یک ثلث مال خود را وصیت کند.
حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا سروستانی در گفتوگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا) با بیان اینکه «یکی از اموراتی که دین اسلام به آن اهمیت ویژهای میدهد نوشتن وصیت نامه است» اظهار کرد: ما در روایات داریم که برای مومن شایسته است که همیشه وصیت نامه خود را تنظیم کرده باشد، تا مشخص شود که بعد از او افراد باقی مانده باید چه اقداماتی انجام بدهند چرا که شرایط و حیات انسان مشخص نیست که چگونه است.
وی یادآور شد: ممکن است انسانها یکسری توصیههایی داشته باشند که افراد بعد از زندگی آنها باید به آن عمل کنند و یا دیونی بر گردن آنها باشد که لازم باشد آن را به صورت مکتوب بنویسند. انسان باید در شرایط عقل تمام و کمال بتواند اموری را بنویسد که پس از آن افراد بتوانند آن امور را اجرا کنند و نباید به گونهای باشد که بازماندگان دچار مشکل شوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر یادآور شد: گاهی حقوق الهی بر گردن انسانهاست مثل نماز قضا، روزه و گاهی حقوق مالی بر گردن انسان است که باید آنها را پرداخت کند. اگر کسی از فردی طلبکار است یا به فردی بدهکار است، لازم است که انسانها در وصیت نامه به آن اشاره کنند.
سروستانی گفت: در وصیت نامه افراد بخشی از مال خود را میتوانند انفاق کنند. آن چه که در نوشتن وصیت نامه حائز اهمیت است این نکته است که انسانها باید برای واجبات الهی و مال خود وصیت نامه بنویسند. فرد اگر بخواهد مالش را در راهی مثل امور عام المنفعه مصرف کند، لازم است در وصیت نامه به آن اشاره کند.
انتهای پیام
نظرات