• دوشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401111712672
  • خبرنگار : 50181

تشریح دستاوردهای انقلاب

این پاوه، پاوه‌ی سال‌های قبل از انقلاب نیست

این پاوه، پاوه‌ی سال‌های قبل از انقلاب نیست

ایسنا/کرمانشاه فرماندار پاوه با اشاره به تحولات زیرساختی، عمرانی، اقتصادی، اجتماعی و... این شهرستان در سال‌های پس از انقلاب، گفت: این تحولات باعث شده این شهرستان با گذشته قابل مقایسه نباشد.

اردشیر رستمی در گفت و گو با ایسنا، با گرامیداشت ایام دهه فجر با بیان اینکه انقلابی که امام راحل(ره) رهبری آن را برعهده داشت برکات بسیاری به همراه داشته، افزود: نه تنها مردم ایران، بلکه مردم بسیاری از کشورهای دیگر نیز از برکات این انقلاب بهره‌مند شده‌اند.

وی گفت: امروز آوازه انقلاب اسلامی ایران در تمام جهان پیچیده و همگان ایران اسلامی را به عنوان یک ابرقدرت می‌شناسند که این جایگاه مرهون تلاش‌ امام خمینی(ره) و در ادامه مقام معظم رهبری، شهدای انقلاب، دفاع مقدس و شهدای امنیت و ایستادگی ملت است و امروز بر ماست که با جهاد تببین مسیر انقلاب را ادامه دهیم.

فرماندار پاوه سپس از از تحولات این شهرستان‌های در سال‌های پس از انقلاب یاد کرد و با اشاره به اینکه تمامی شاخص‌های عمرانی، زیرساختی و ... در این شهرستان ارتقا یافته، عنوان کرد: در گذشته برق شهر پاوه و روستاهای مسیر جاده اصلی شبانه‌روزی نبود، اما اکنون تمامی روستاها حتی در نقاط مرزی، پاسگاه‌های مرزی و ... دارای برق  هستند.

وی با بیان اینکه در گذشته تنها یک سراب هولی به عنوان منبع تامین آب پاوه داشتیم، تاکید کرد: اکنون ۱۲ حلقه چاه عمیق، چندین مخزن و ... داریم و اغلب روستاهای شهرستان در قالب شبکه‌های آبرسانی تامین آب می‌شوند. به علاوه برای شهر بانه‌وره و برخی روستاها که مسائلی در زمینه تامین آب داشتند نیز اقدامات لازم جهت تامین آب پایدار و سالم اندیشیده شده است.

فرماندار پاوه از ارتقا سرانه فضای ورزشی در این شهرستان در سال‌های بعد از انقلاب نیز یاد کرد و افزود: در گذشته فضای ورزشی چندانی در پاوه نداشتیم، اما اکنون یازده باب سالن ورزشی، استخرهای سرپوشیده، هفت زمین بازی و ...  در مجموع با سرانه ۱.۴۵ مترمربع داریم.

رستمی از افزایش فضای کتابخانه‌ها نیز در این شهرستان یاد کرد و با بیان اینکه در سال‌های قبل از انقلاب تنها یک کتابخانه سه هزار جلدی در پاوه فعال بود، عنوان کرد: اکنون در شهرستان پنج کتابخانه با ۶۵ هزار جلد کتاب داریم.

وی با بیان اینکه در گذشته مجموع راه‌های آسفالت در این شهرستان ۳۰۰ کیلومتر بود و امروز به ۶۰۵ کیلومتر رسیده، اظهار کرد: اکنون ۱۰۰ درصد راه‌های اصلی و ۹۰ درصد راه‌های فرعی شهرستان آسفالت است.

به گفته رستمی، در حوزه بهداشت و درمان نیز در گذشته پاوه تنها یک بیمارستان و چهار درمانگاه داشت، اما اکنون هشت مرکز بهداشتی و درمانی، ۲۵ خانه بهداشت، چهار مرکز فوریت‌ها و بیمارستان ۶۴ تختخوابی در پاوه فعال است.

وی نرخ با سوادی را نیز شاخص مهم دیگری برشمرد که از ۳۸ درصد در سال‌های قبل از انقلاب اکنون به بیش از ۹۸ درصد رسیده است.

فرماندار پاوه از توسعه زیرساخت‌های گردشگری در این شهرستان هم یاد کرد و فزود: اکنون در پاوه ۸۰ مرکز اقامتی و خدماتی داریم که یک سوم مرکز اقامتی استان را شامل می‌شود.

وی گفت: در گذشته در حوزه مخابرات در پاوه تنها یک مرکز ۳۷۰ شماره‌ای برای شهر و روستاها داشتیم، اما اکنون تنها ۴۱ سایت BTS در شهرستان داریم.

تردد مسافر از مرز شوشمی و کنارگذر پاوه، ۲ مطالبه مهم

وی سپس به بیان چند مطالبه مهم پاوه نیز پرداخت که اجرای کنارگذر پاوه از جمله آنها بود و یادآور شد: درخواست مهم دیگر ما تردد مسافر از مرز شوشمی است که تاثیر بسزایی در رونق تجارت، توریسم، توریسم درمانی و حتی پذیرش دانشجویان خارجی دارد.

فرماندار پاوه همچنین خواستار در نظر گرفتن یک دستگاه MRI برای پاوه شد.

وی در نظر گرفتن اعتباراتی برای تامین آب هم در بخش شرب و هم جهت آبیاری باغات پاوه را نیز از دیگر مطالبات برشمرد.

وی در پایان اشاره‌ای هم به برنامه‌های این شهرستان در دهه فجر داشت و اظهار کرد: در این ایام ۲۹ پروژه با اعتبار ۸۵۰ میلیارد ریال در این شهرستان افتتاح می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha