• شنبه / ۲۸ آبان ۱۴۰۱ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401082819431
  • خبرنگار : 50181

فاضلاب کرناچی؛ دستور کار این هفته قرارگاه آب کرمانشاه

فاضلاب کرناچی؛ دستور کار این هفته قرارگاه آب کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه معضل فاضلاب شهرک "کرناچی" کرمانشاه، خصوصا منازلی که در کوچه‌های پایین به سمت قره‌سو ساکن هستند به شدت مردم این منطقه را آزار می‌دهد، معضلی که بارها از سوی ساکنین این شهرک پیگیری شده و به نتیجه نرسیده و حالا در دستور کار جلسه این هفته قرارگاه آب کرمانشاه قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، جلسه امروز (۲۸ آبان) قرارگاه آب کرمانشاه با حضور نماینده مردم منطقه محروم کرناچی و حرف‌های او درباره وضعیت فاضلاب این منطقه آغاز شد. جلال رستمی به شدت از این موضوع گلایه داشت که چرا شهرکی در پنج کیلومتری استانداری باید چنین وضعیت نابسامانی خصوصا از نظر فاضلاب داشته باشد.

رستمی تعداد خانوارهایی که فاضلاب آنها ساماندهی نشده و در کوچه رها می‌باشد را ۳۵۰ مورد اعلام کرد که باعث آلودگی محیط و مشکلات بهداشتی برای مردم این منطقه و خصوصا کودکان شده است.

وی از پیگیری‌های متعدد و چند ساله برای حل این موضوع یاد کرد و افزود: با وجود آنکه بارها مسئولین و رسانه‌ها از این منطقه بازدید داشتند، اما تا کنون کاری صورت نگرفته است.

در ادامه رضا داوودی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه به تشریح آخرین اقدامات صورت گرفته برای فاضلاب کرناچی پرداخت و با بیان اینکه تا قبل از سیل سال ۱۳۹۸ حدود ۳۴ کیلومتر شبکه در آن منطقه کار شد، افزود: تنها شش، هفت کیلومتر از کار باقی مانده بود که با سیل مواجه شدیم و بعد از آن اعلام شد چون ساخت و سازهای این منطقه در بستر و حریم رودخانه بوده، دستگاه‌های خدمت رسان نباید خدماتی به آنها ارائه دهند.

وی ادامه داد: ابتدا قرار بود این واحدهای مسکونی که تعداد آنها در آن زمان بیش از ۲۶۰ مورد بود جابجا شوند، اما اکنون تعداد آنها به ۳۲۰ خانوار افزایش یافته است.

مدیرعامل آب و فاضلاب کرمانشاه افزود: با پیگیری دو ساله مردم این منطقه مجوزی از دادگستری گرفتند که برای آنها کار انجام شود و اکنون نیز با وجود آنکه تعدادی از این خانه‌ها در محدوده شبکه ما قرار نمی‌گیرند، اما برای ساماندهی فاضلاب این منطقه طرح داریم.

داوودی با بیان اینکه ابتدا قرار بود برای فاضلاب این منطقه خط انتقال و ایستگاه پمپاژ طراحی شود، افزود: در ادامه به این نتیجه رسیدیم که احداث یک تصفیه خانه محلی برای این منطقه بهترین گزینه است، زیرا نه تنها می‌تواند به شهرک‌های اطراف خدمات بدهد، بلکه پساب آن برای شهرک صنعتی کرمانشاه نیز قابل استفاده خواهد بود.

وی تاکید کرد: در بخش شبکه فاضلاب این شهرک نیز مشکلی برای اجرا نداریم و در نهایت کل طرح را در صورتی که سایر دستگاه‌ها مانند شهرداری و آب منطقه ای همکاری لازم را در زمینه کاری خود انجام دهند ظرف مدت کمتر از یکسال انجام خواهیم داد.

در ادامه منوچهر فخری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه نیز وعده داد تا پایان هفته آینده بازدیدی با همراهی دستگاه‌های مربوطه از وضعیت فاضلاب کرناچی داشته باشد.

وی افزود: شهرداری و آب منطقه‌ای نیز باید برای تعیین تکلیف وضعیت فاضلاب کرناچی  همراهی لازم را داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha