• چهارشنبه / ۲۶ آذر ۱۳۹۹ / ۰۳:۲۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99092519917
  • خبرنگار : 71567

انتقاد رئیس دانشگاه خوارزمی از بودجه دانشگاه ها

انتقاد رئیس دانشگاه خوارزمی از بودجه دانشگاه ها

رئیس دانشگاه خوارزمی از میزان افزایش حدود ۱۱ درصدی بودجه دانشگاه ها در لایحه بودجه دولت انتقاد کرد و گفت: امیدوارم مجلس شورای اسلامی برای بودجه سال آینده به گونه ای در خصوص دانشگاه ها تصمیم گیری کنند که این مراکز با آرامش خاطر بیشتری اهداف توسعه ای خود را پیش ببرند.

 دکتر عزیزالله حبیبی در گفت و گو با ایسنا، به وضعیت بودجه دانشگاه خوارزمی در لایحه بودجه سال ۱۳۹۹اشاره کرد و گفت: متأسفانه دانشگاه در لایحه بودجه سال جاری وضعیت خوبی ندارد. چون بودجه سال جاری دانشگاه در میانگین ۱۱ درصد افزایش پیدا کرده بود این درحالی است که دانشگاه با تورم (کاهش قدرت خرید) و افزایش بودجه پرسنلی مواجه شده و این افزایش بودجه در مقابل افزایش هزینه های پرسنلی تنهادرصد کمی را تأمین می کند.

وی در ادامه با بیان اینکه حدود ۹۰ درصد بودجه های دانشگاه ها صرف هزینه های پرسنلی می شود، تأکید کرد:   در این وضعیت افزایش ۱۱ درصدی بودجه دانشگاه چه کمکی می تواند به حل مسائل دانشگاه کند.

دکتر حبیبی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلاتی که دانشگاه ها با آن مواجه شدند بحث کاهش درآمدهای اختصاصی این مراکز است. در مواقعی که ما با کمبود بودجه مواجه می شدیم این کمبود با کمک درآمدهای اختصاصی حل می شد اما با توجه به اینکه نصف درآمدهای اختصاصی دانشگاه ما در مقایسه با سال گذشته به دلیل شرایط ناشی از کرونا کاهش پیدا کرده در نتیجه مشکلات زیادی را با آن دست و پنجه خواهیم زد. امیدواریم بودجه دانشگاه ها در سال آتی را به گونه ای تصویب کند که این مراکز با آرامش خاطر برنامه های اصلی خود که ارتقا و توسعه کشور است را پیگیری کند.

رئیس دانشگاه خوارزمی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۶۵ درصد بودجه جاری دانشگاه تخصیص پیدا کرده است، گفت: البته دانشگاه خوارزمی نسبت به برخی دانشگاهها وضعیت بهتری از نظر تخصیص بودجه جاری دارد.

دکتر حبیبی در پایان با تأکید بر اینکه کاهش هزینه های رفاهی، خدماتی و تغذیه در دانشگاه ها به دلیل شیوع کرونا نتوانست مشکلات بودجه ای آن ها را کاهش دهد، گفت: اگر شرایط به گونه ای بود که ما ملزم به ارائه این خدمات بودیم یقینا ما با کاهش ۳۰ میلیاردی بودجه مواجه می شدیم و این کمبود بودجه به جز مشکلات بودجه سایر بخش ها محاسبه می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha