• جمعه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402121107445
  • خبرنگار : 71567

/برای وطن/

دانشگاهیان سنگ تمام گذاشتند/ سیلی محکم به ۴۵ سال دشمنی‌های خارجی

دانشگاهیان سنگ تمام گذاشتند/ سیلی محکم به ۴۵ سال دشمنی‌های خارجی

در حالی که هنوز چند ساعتی از آغاز رای گیری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری نمی گذرد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر صحنه حضور اقشار مختلف مردم اعم از دانشگاهیان و دانش آموزان برای انداختن رای خود بر صندوق هاست، صحنه‌ای که مردم به ویژه دانشگاهیان با حضور خود سیلی محکمی به ۴۵ سال دشمنی‌های خارجیها می زند.

به گزارش ایسنا؛ حوالی ظهر است، هنوز چند ساعتی از آغاز انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری نمی گذرد که مردم اینجا «دانشگاه صنعتی امیر کبیر» برای عمل به وظیفه قانونی و ملی خود صف بستند، همه می آیند؛ زن و مرد، با حجاب، بی حجاب، کم حجاب، نوجوان، جوان، میانسال، پیرمردان و پیر زنان.... در یک کلام بگویم مردم همه می آیند.

انتخابات امروز مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری اگر چه اولین انتخابات نظام جمهوری اسلامی ایران نیست و یقینا آخرین انتخابات نیز نخواهد بود، اما برگزاری آن در شرایط فعلی حساسیت و اهمیت بسیار ویژه ای در مقایسه با انتخابات دوره های قبل دارد. چرا که دشمنان ملت ایران این بار بسیار جدی تر و مصمم تر از دوره های قبل با تکیه بر پروژه ها و سنایورهای ساختگی تلاش های زیادی برای راه اندازی تبلیغات منفی علیه کشور و نظام جمهوری اسلامی کرده بودند تا به زعم خود مردم با صندوق های رای قهر و نظام جمهوری اسلامی ایران را نظامی بی پشتوانه مردمی معرفی کنند.

اما مردم تهران به ویژه دانشگاهیان همانند گذشته حتی مصمم تر و غیرتمندتر از آن به پای صندوق ها می آیند تا بگویند علی رغم همه دلخوری، بدعهدی ها، ناکارآمدی ها، کج رفتاری های برخی مدیران و تحمل مشکلات اقتصادی، همچنان پای نظام و کشورشان ایستاده اند و در حفظ خط قرمزهای خود با کسی تعارف ندارند.

دانشگاه امیرکبیر امروز نیز به مانند گذشته که همواره مبدا و منشا تحولات سیاسی و اجتماعی دانشگاه ها به شمار می رود، درب های خود را به روی مردم وفادار به انقلاب و آرمان های رهبر فقید انقلاب اسلامی باز کرده است تا شاهد صحنه تاریخی انتخابات مردم تهران باشد.

امروز دانشگاهیان اعم از دانشجویان، اساتید و مسئولان رده های مختلف دانشگاهی به دور از هر جناح و تفکر سیاسی در کنار اقشار مختلف مردم به دانشگاه امیرکبیر می آیند تا با انداختن رای خود به صندوق ها بگویند، همانند ۴۵ سال گذشته حتی با عزمی راسخ و استوارتر در صحنه حضور دارند و هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند پیمانی که با رهبر حکیم ژرف‌اندیش و پدر مهربان خود بسته اند را سست و بی اثر کند.

*عهد شکنی دیدیم؛ اما عهدی نمی شکنیم

علی، دانشجوی دانشگاه آزاد به عنوان یکی از افراد حاضر در دانشگاه امیرکبیر در پاسخ به سئوال ایسنا در تشریح هدف و انگیزه حضور خود از حضور در پای صندوق های رای می گوید: دانشجویان ۴۵ سال است که به شیوه های مختلف و در بزنگاه های حساس علی رغم دلخوری ها و بدعهدی های فراوان مسئولان نشان دادند وقتی پای نظام، انقلاب و کشور به میان بیاید؛ حتی از جان شیرین خود نیز می گذرند و برای حفظ ارزش ها و خط قرمزهای خود جانمان را هم می دهند. بنابراین ما دانشجویان و دانشگاهیان وفا به عهد و پیمان خود را ثابت کردیم.

*منتخبین برای یکبار هم شده وعده های خود را مرور کنند

این دانشجوی سال چهارم دانشگاه ادامه داد: انتظاری که از کاندیدای منتخب داریم این است که بعد از ورود به مجلس هر از گاهی حتی برای راحتی وجدان خودشان هم که شده وعده ها، عهد و پیمان های خود با ملت را مرور کنند و اگر وفای به عهد هم نمی کنند خیانت به کشور نکنند.

در ادامه زهرا فارغ التحصیل دانشگاه تهران که به همراه خانواده خود برای انداختن رای خود به دانشگاه امیرکبیر آمده است به ایسنا می گوید: امروز به همراه دو فرزندم به اینجا آمده ام که به آنها یاد بدهم وقتی بزرگ شدند به آینده کشور خود بی تفاوت نباشند و یاد بگیرند تغییر و سازندگی فقط از درون این صندوق های رای بیرون می آید نه اینکه چشم از انتظار دست های خارجی برای اصلاح کشور خود باشیم.

*عملکرد برخی نمایندگان گذشته مردم را از رای دادن بی انگیزه کرده است

وی می گوید: متاسفانه عملکرد برخی نمایندگان دوره های قبل مجلس شورای اسلامی مردم را از حضور در پای صندوق های رای ناامید کرده و انگیزه اصلاح امور کشور را در بین آنها از بین برده است. اگر چه باید همه با هم با انتخاب نماینده شاخص و اصلح این اوضاع را درست کنیم و بی انگیزی و یا به نوعی قهر با صندوق های رای صرفا شرایط را برای حضور بیشتر ناکارآمدان بیشتر می کند.

زهرا می افزاید: در حال حاضر تقریبا همه دنیا دست به دست هم داد تا ما را تحریم کند، اما به لطف ایمان دانشجویان و اعتقاد راسخشان امروز توانستیم به‌عنوان کشوری مستقل در مسیر دانش حرکت کنیم و دشمنان به این موضوع اعتراف می‌کنند. بنابراین این حرکت ما و فرزندان ما از امروز بیشتر از گذشته ادامه خواهد یافت.

* فردی را انتخاب کنیم صلاحیت تعیین سرنوشت فرزندانمان را دارد

در ادامه محمد که کارمند دانشگاه صنعتی امیرکبیر است نیز در گفت‌وگو با ایسنا می گوید: امروز به عنوان یک کارمند که شاید کمترین درآمد اقتصادی را دارد به اینجا آمدم تا بگویم حتی در بدترین وضعیت اقتصادی هم اگر باشیم تلاش خود را برای هر چه بهتر کردن وضعیت کشور و جامعه خود خواهیم کرد و بر این باور داریم اگر هر یک از ما نسبت به آینده فرزندانمان احساس مسئولیت بکنیم باید به پای صندوق‌های رای بیایم و فردی را برای نمایندگی انتخاب کنیم که صلاحیت تعیین سرنوشت فرزندانمان را خواهد داشت.

*تلاش خارج نشینان برای دلسردی از نظام آب در هاون کوبیدن است

وی در ادامه می گوید: ما از مشکلات زیاد از تورم بالا، اجاره نشینی، تبعیض، بی عدالتی، افزایش قیمت ها، بی مسکنی و صدها مشکلات دیگر در کشور گله داریم؛ اما این مشکلات فقط و فقط باید به دست همین مردم و همین نظام باز شود. بنابراین تلاش خارج نشین ها برای دلسرد کردن ما مردم از نظام آب در هاون کوبیدن است.

در ادامه محمد علی ۵۹ ساله که در صف اخذ رای حضور دارد با بیان اینکه برای نهمین بار است که در انتخابات شرکت می کند، به ایسنا گفت: امروز قصد داشتم صبح اول وقت این وظیفه سیاسی و قانونی خود را انجام بدهم؛ اما منتظر دوستان خود ماندم؛ تصور نمی کردم حضور مردم در انتخابات از همان ساعات اولیه پرشور باشد.

وی در ادامه تاکید کرد: ما دین خودمان را به نظام و مسئولان انجام دادیم؛ حال منتظر این هستیم مسئولان نیز قدر این مردم را بدانند و دین خود را به مردم و رهبری ادا کنند.

به گزارش ایسنا؛ حضور بیش از ۲۰۰۰ نفر از اساتید دانشگاه ها در بین ۱۵ هزار نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی که از افراد متخصص حوزه‌های مختلف هستند و همچنین حضور جدی آنها در پای صندوق های رای نشان می دهد که دانشگاهیان همانند گذشته هیچ گاه در قبال رویدادها و تحولات سیاسی و اجتماعی مهم در سطح کشور سکوت نکرده اند و این بار مسئولان و نمایندگان هستند که یکبار هم که شده پای عهد و پیمان خود بمانند و دین خود را به این مردم و کشور ادا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha