• جمعه / ۱۴ مهر ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402071408976
  • خبرنگار : 50308

پروفسور گوردون فرنز:

تحقیقات علمی تغذیه در ایران کیفیت بالایی دارد

تحقیقات علمی تغذیه در ایران کیفیت بالایی دارد

ایسنا/خراسان رضوی دومین کنگره بین‌المللی «تغذیه، از مطالعات پایه تا بالین» با هدف بررسی مهمترین مسائل تغذیه‌ای در مشهد برگزار شد و امروز آخرین روز برگزاری این رویداد بین‌المللی است.

در این کنگره دانشمندان صاحب‌نظر از سراسر دنیا، نماینده سازمان بهداشت جهانی، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو و دیگر شرکت‌کنندگان مهمترین موضوعات و مسائل تغذیه‌ای را در قالب سمپوزیوم‌های مختلف بررسی کردند.

پروفسور گوردون فرنز از دانشکده پزشکی برایتون و ساسکس، انگلستان که با مقاله‌ای تحت عنوان «حساسیت ژنتیکی به بیماری‌های قلبی عروقی» در این کنگره شرکت کرده است در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به نظر من سطح علمی این کنگره بسیار خوب است.

وی بیان کرد: من خیلی تحت تاثیر قرار گرفته‌ام. سطح علمی کنگره در اینجا بسیار جالب و مطابق آخرین روش‌های علمی و خیلی خوب است.

فرنز در پاسخ به اینکه پیشرفت تحقیقات در زمینه تغذیه در ایران را چگونه می‌بیند، ابراز کرد: در مورد تحقیق در زمینه تغذیه در ایران اطلاع کافی ندارم اما بسیاری از مواردی که طی این کنگره مطرح شد پروژه‌هایی بود که در ایران در حال انجام است، بنابراین واضح است که تحقیقات در ایران ادامه و کیفیت بالایی نیز دارد و امیدوارم که این تحقیقات همچنان ادامه پیدا کند.

وی درباره میزان تاثیر موارد مطرح شده در کنگره در توسعه علم تغذیه گفت: چندین حوزه مهم وجود دارد که پوشش داده شده است، فکر می‌کنم که ایده «دامنه‌های مرجع» و  ایجاد آنها در ایران به راستی در این حوزه تحقیقاتی مهم و واضح است البته به تحقیقات بسیار مهم بیشتری نیاز دارد.

پروفسور گوردون فرنز برگزاری چنین همایش‌هایی را کمک به پیشرفت علم تغذیه بالینی دانست و خاطرنشان کرد: برای بالا بردن کیفیت نتایج آزمایشی که افراد دریافت می‌کنند نیز مهم است، زیرا ممکن است بر تغذیه و نحوه مدیریت آنان در بیمارستان‌ها تأثیر بگذارد.

تحقیقات علمی تغذیه در ایران کیفیت بالایی دارد

نوادو چیجیو کیازنوا از نیجریه، یکی از سخنرانان این کنگره نیز سطح علمی کنگره را خیلی خوب ارزیابی کرد. وی تحقیقات در زمینه تغذیه در ایران را بسیار پیشرفته می‌داند و در این زمینه اظهار کرد: ایران از سطح تحقیقاتی بسیار خوبی برخوردار است.

وی در مورد موضوعات مطرح شده در کنگره و تاثیر آن در توسعه علم تغذیه گفت: به نظر من این موضوعات در توسعه علم تغذیه موثرند و تاکنون، در سطح جهانی بسیار خوب بوده است.

وی همچنین در مورد برگزاری چنین همایش‌هایی در کمک به پیشرفت علم تغذیه بالینی گفت: معمولا کنگره‌هایی از این دست منجر به کار گروهی می‌شود و افراد از کشورهای مختلف دور هم جمع می‌شوند تا افکار خود را به هم نزدیک کنند، بنابراین بهتر از انجام چنین کاری به تنهایی است.

کیازنوا در مورد نحوه برگزاری همایش در مشهد ابراز خرسندی کرد و گفت خیلی خوب بود و من واقعا دوست داشتم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha