• چهارشنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۷:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402062214380
  • خبرنگار : 50614

مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان در خراسان رضوی  مطرح کرد؛

هشدار درمورد  کاسبی با عنوان منابع مصاحبه استخدامی دانشگاه فرهنگیان

هشدار درمورد  کاسبی با عنوان منابع مصاحبه استخدامی دانشگاه فرهنگیان

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان در خراسان رضوی گفت: هیچ‌گونه منبع، کتاب و راهنمایی مربوط به سال‌های گذشته در روش‌های جدید مصاحبه استخدامی دانشگاه فرهنگیان وجود ندارد. برخی کاسبان از این‌موضوع کسب می‌کنند.

محمدرضا دیمه‌کار، امروز ۲۲ شهریور ماه در نشست خبری پروژه مهر (طرح ملی بازگشایی مدارس) که در محل اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد، عنوان کرد: دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۳۹۰ با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شده و دانشگاهی جوان با ریشه عمیق در تربیت معلم است.

وی ادامه داد: پردیس شهید بهشتی و پردیس شهید هاشمی‌نژاد دو مرکز پردیس دانشگاه‌های فرهنگیان در استان خراسان رضوی است. زیر مجموعه هرکدام از پردیس‌ها مراکز دانشگاهی وجود دارد. در پردیس شهید بهشتی پسرانه ۴ مرکز دانشجویی داریم. مرکز دانشجویی ثامن‌الحجج در مشهد و سه مرکز دانشگاهی در شهرستان‌های سبزوار، تربت حیدریه ونیشابور است.

مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان در خراسان رضوی خاطر نشان کرد: کل جمعیت دانشجویی استان در حال حاضر با احتساب ورودی های جدید ۸ هزار و ۶۶۶ دانشجو است که به لحاظ تعداد ما دومین استان بعد از تهران هستیم. دانشگاه فرهنگیان استان در ۱۷ رشته در حال فعالیت است.

دیمه‌کار با بیان اینکه استان خراسان رضوی قطب رشته‌های علوم پایه کشور است، افزود: استان خراسان رضوی در رشته‌های ریاضی، فیزیک، شیمی، ریاضی و زیست شناسی نیز به فعالیت می‌پردازد. تفاوت حائز اهمیت دانشگاه فرهنگیان این است که دانشجوی ما باید توان انتقال آنچه که یاد می‌گیرد را داشته باشد.

وی تصریح کرد: ورودی‌های جدید امسال ما ۵۹۰ نفر در رشته‌های دبیری در پردیس شهید بهشتی و ۷۶۴ نفر دبیری در بخش خواهران است. همچنین ۹۹۰ دانشجو در بخش برادران و ۱۸۷ نفر در بخش خواهران در رشته آموزش ابتدایی جذب خواهیم کرد.

مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان در خراسان رضوی ضمن اشاره به روش‌جدید مصاحبه استخدامی دانشگاه فرهنگیان و رضایت حداکثری مصاحبه‌شوندگان، خاطر نشان کرد: در حال مصاحبه ۶ هزار و ۲۵۸ دانش‌آموز پسر و دختر هستیم که در یک فاصله زمانی ۱۲ روزه آغاز شده است. مکانیسم مصاحبه تغییر کرده‌ و با روش‌های قبلی بسیار متفاوت است. هیچ سوال وجوابی از آن‌ها نمی‌شود و عملکرد آن‌ها در محل مصاحبه مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

دیمه‌کار تشریح کرد: در مهر ماه هزار و ۶۶۵ معلم جوان برادر و ۷۹۵ معلم جوان خواهر و جمعا ۲ هزار و ۴۶۰ نفر فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان وارد عرصه آموزش و پرورش خواهند شد.

وی ضمن تاکید بر اینکه در دانشگاه فرهنگیان با داوطلبان زیادی به جهت ارزیابی مواجه هستیم، یادآور شد: به دلیل اینکه این روزها با داوطلبان زیادی برای مصاحبه مواجه هستیم عموما از بیرون راهنمایی‌های اشتباه می‌شوند؛ به عنوان مثال کتاب‌هایی به عنوان کتب مرجع مصاحبه معرفی می‌شود. هیچکدام از این راهنمایی‌ها وجاهت قانونی ندارد. روش‌های گذشته کنار گذاشته شده است.

مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان در خراسان رضوی در خصوص قانون‌های ارزیابی در دانشگاه فرهنگیان برای مرحله تکمیلی ارزیابی پس از آزمون سراسری، تشریح کرد: داوطلبان در گروه‌های ۱۶ نفری در کانون‌ها تقسیم می‌شوند و کدها به صورت رندوم از مرکز کشور به ما اعلام می‌شود. این ۱۶ نفر در ۴ اتاق ساماندهی می‌شوند. اتاق بحث گروهی، اتاق بازی گروهی، اتاق آزمون سلامت و روان و اتاق ارزیابی سوابق و معاینات پزشکی چهار اتاقی است‌ که داوطلبان در آن‌ها حضور پیدا می‌کنند.

دیمه‌کار اضافه کرد: بنابراین هیچ‌گونه منبع، کتاب و راهنمایی مربوط به سال‌های گذشته در روش‌های جدید وجود ندارد. برخی کاسبان در این‌موضوع کسب می‌کنند. خانواده‌ها و داوطلبان محترم می‌توانند به سایت‌های دانشگاه فرهنگیان مراجعه کنند. داوطلبان در یک زمان ۵ تا ۶ ساعته در این اتاق‌ها حضور پیدا می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha