• سه‌شنبه / ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401111108638
  • خبرنگار : 50038

فرماندار ملایر خبر داد

افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۷۱ پروژه در ملایر/اجرای پروژه پرتونگاری در حوزه محصولات کشاورزی

افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۷۱ پروژه در ملایر/اجرای پروژه پرتونگاری در حوزه محصولات کشاورزی

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر از افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۷۱ پروژه مهم عمرانی، تولیدی، کشاورزی و صنعتی ملایر به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ایام دهه فجر با حضور مسئولان کشوری و استانی خبر داد.

سلمان اسماعیلی سه‌شنبه ۱۱ بهمن‌ماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه بیش از ۱۰۶۰ میلیارد تومان اعتبار صرف این پروژه ها شده است، افزود: از این تعداد ۱۶۴ پروژه افتتاح و هفت پروژه کلنگ زنی می شود.

وی با بیان اینکه پروژه‌های افتتاحی از صددرصد پیشرفت فیزیکی برخوردار هستند، افزود: طرح توسعه شرکت کیان کرد با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی افتتاح می شود.

اسماعیلی با بیان اینکه با افتتاح این پروژه سهم ملایر از بازار منسوجات کشور به بالای ۵۰ درصد می رسد، ادامه داد: پروژه پرتونگاری در حوزه محصولات کشاورزی یکی دیگر از مهمترین پروژه های ملایر در دهه فجر به شمار می‌رود که طی توافقات انجام شده با سازمان انرژی اتمی رقم می‌خورد.

فرماندار ملایر بیان کرد: با احیای سایت کیان وینسا برای تحقق پروژه پرتونگاری، اتفاق بزرگی در حوزه کشاورزی منطقه و استان رقم می خورد و با این اقدام سهم ملایر در تازه خوری میوه ها و صادرات محصولات کشاورزی تا حد قابل توجهی ارتقاء می یابد.

وی اعتبار هزینه شده در بحث پروژه پرتونگاری ملایر را ۲۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با توجه به ظرفیت شهرستان در بخش کشاورزی و اینکه ملایر به عنوان شهر جهانی انگور ثبت و معرفی شده است، نیازمند حداقل ۴۰ هزار تن ظرفیت سردخانه در ملایر هستیم.

فرماندار ملایر بر لزوم فناوری انگور، کنستانتره سازی محصولات کشاورزی با کار علمی و همکاری بخش خصوصی و همچنین بر لزوم بسته بندی های استاندارد و شکیل برای صادرات محصولات کشاورزی در ملایر تأکید کرد.

افزایش ۱۰ میلیون دلاری صادرات ملایر در سال جاری

اسماعیلی در ادامه گفت: طی ۹ ماهه سال جاری، شرکت ها، کارخانجات و واحدهای تولیدی و فناوری ملایر موفق شدند ۳۵ میلیون دلار صادرات داشته باشند.

وی با بیان اینکه از این رقم ۱۹.۱ درصد سهم صنعت و ۱۵.۲۷ سهم کشاورزی ملایر بوده است، افزود: در حال حاضر ملایر ۴۴ درصد صادرات کل استان همدان را به خود اختصاص داده است و در حوزه صنعت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ میلیون دلار افزایش صادرات داشته‌ایم.

فرماندار ملایر به کاهش صادرات در بخش کشاورزی در سال جاری اشاره کرد و با گلایه از ورود غیرموجه اداره کل استاندارد استان همدان در بحث صادرات محصولات کشاورزی ملایر، افزود: متأسفانه استانداردهای دوگانه ایجاد شده و شرایط را برای صادرکنندگان ما سخت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه با توجه به سختگیری های اعمال شده، صادرکنندگان ما در وقت و هزینه متضرر شدند، افزود: تولیدات کشاورزی ملایر مشکل خاصی برای صادرات ندارد و در این برهه حساس و شرایط اقتصادی، نباید صادرات محصولات در کشور معطل شود.

اسماعیلی در ادامه با بیان اینکه در سال جاری اعتبارات ملایر رشد چشمگیری داشته است و ما با کسری بودجه مواجه نیستیم، اظهار کرد: ۱۳۳ میلیارد تومان اعتبارات استانی، ۳۸۰۰ میلیارد تومان اعتبارات ملی و ۱۹۲۸ میلیارد تومان نیز اعتبارات مربوط به سفر ریاست جمهوری مختص به شهرستان ملایر در نظرگرفته شده است که در هفته آینده تخصیصات خوبی رقم می خورد و ما با رونق پروژه‌های عمرانی مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه ملایر به یک کارگاه بزرگ صنعتی و عمرانی تبدیل شده است، ادامه داد: پروژه محور آورزمان به نهاوند و احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی در زمینی به مساحت ۱۷ هکتار از جمله پروژه‌های مهم شهرستان به شمار می رود.

تلاش برای ایجاد منطقه ویژه اقتصادی

فرماندار ملایر در ادامه با اشاره به اینکه ما دارای برند جهانی مبل منبت هستیم اما در بحث صادرات این محصول و تصاحب بازار های جهانی اقدام خاصی تاکنون صورت نگرفته است، یادآور شد: متأسفانه ما شناخت خوبی از بازارهای جهانی در بحث مبل منبت نداریم و هنوز «طرح تجاری» برای مبل منبت رقم نخورده است.

وی با بیان اینکه از جمله اقداماتی که می تواند نجات بخش حوزه مبل منبت ملایر باشد، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی است، ادامه داد: ۱۵ سال پیش مجوز منطقه ویژه اقتصادی را به شهرستان ملایر دادند اما این موضوع پیگیری نشده است.

اسماعیلی با اشاره به اینکه در سال جاری پنج قطعه زمین را برای ایجاد منطقه اقتصادی در ملایر معرفی کردیم، افزود: در حال مذاکره با شرکت شهرک های صنعتی استان و یک سرمایه‌گذار در بخش خصوصی هستیم تا به زودی فاز اول منطقه ویژه اقتصادی ملایر را در ۳۰۰ هکتار راه اندازی کنیم.

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه باید هزینه گمرک را در ملایر صفر کنیم، گفت: این اقدام کمک بسیار بزرگی در صنعت مبلمان منبت ملایر است، از سوی دیگر ایجاد یک بندر خشک در ملایر را در دست پیگیری و مطالعه داریم.

فرماندار ملایر با بیان اینکه برای تکمیل و افتتاح پروژه عظیم مینی ورلد ۴۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، تکمیل و افتتاح این پروژه عظیم تفریحی- گردشگری ملایر حیاتی دانست و افزود: ملایر می‌تواند با وجود این پروژه به قطب گردشگری منطقه تبدیل شود.

وی با اشاره به اینکه در بحث توریسم نیازمند به ایجاد هتلینگ جدید حداقل  سه ستاره در ملایر هستیم، اضافه کرد: از سوی دیگر مسأله رونق «اقتصاد شب» در شهر ملایر در دست پیگیری بوده و مقرر شده است با همکاری اصناف ساعات کاری برخی از کسبه در طول شب افزایش پیدا کند.

اسماعیلی بر لزوم ایجاد المان های نوری در سطح شهر و رینگ اصلی ملایر برای رونق حضور شبانه مردم و مسافران تأکید کرد و گفت: خروجی ها و ورودی های شهر در حال ساماندهی هستند که نقش مؤثری در رونق اقتصادی و گردشگری ملایر ایفا می‌کنند.

فرماندار ملایر با بیان اینکه در سال جاری قرارگاه تحول اقتصادی را با چهار کارگروه تخصصی گردشگری، مسکن، صنعت و معدن و کشاورزی به منظور جذب سرمایه گذار بخش خصوصی راه اندازی کردیم، افزود: ما به دنبال ایجاد فرصت های سرمایه گذاری در حوزه های مختلف هستیم.

وی به پیگیری طرح هایی در همین زمینه همچون بحث پرورش شترمرغ، پرورش ماهی خاویار و گوسفند در ملایر اشاره کرد و گفت: به طور قطع رونق گردشگری سبب صرفه جویی ارزی، اشتغالزایی و افزایش صادرات می شود همچنین در تلاش هستیم تا با پیگیری های انجام شده در سال آینده زیرساخت های صنعتی ملایر را ۲۰۰ درصد افزایش بدهیم.

ملت ایران به یک قله های تمدن اسلامی پیش می رود

فرماندار ملایر در ادامه با اشاره به دستاوردهای حاصله در طول ۴۴ سال از عمر جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: دستاوردهای ما با سال های قبل از انقلاب قابل قیاس نیست و اکنون ملت ایران از پس گردنه های تاریخی به سمت قله‌های تمدن اسلامی پیش می رود.

اسماعیلی با بیان اینکه متأسفانه برخی رسانه های ما در روایت سازی و بیان حقایق و موفقیت های جامعه، کوتاهی می‌کنند و پیشرفت‌های حاصله را تشریح نمی کنند، افزود: در طول چهار دهه گذشته، ملت ایران با  وجود تمام فراز و فرود ها و مشکلات، گام‌های مثبتی برداشته است و اکنون یک حکومت به نام دین در حال تمدن سازی است.

وی با بیان اینکه چیزی که اکنون دشمنان ما همچون آمریکا و اسرائیل را نگران کرده، قدرت و موفقیت جمهوری اسلامی ایران است، ادامه داد: در طول ۲۰۰ سال دوره خفقان قاجار و پهلوی، ایران هیچ استقلالی از خود نداشت و حتی در کوچکترین مسائل باید از آمریکا و انگلیس و سایر کشورها کسب تکلیف می شد اما ملت ایران در یک خیزش انقلابی در شرایط جهان دوقطبی، به رهبری مدبرانه امام خمینی(ره) استقلال و آزادی خود را به دست آورد.

وی با بیان اینکه در طول سال های گذشته، با وجود موانع، مشکلات، توطئه‌ها، اغتشاشات و حوادث بزرگ و کوچک، همچنان در مسیر پیشرفت رو به جلو حرکت کردیم، افزود: امروز ایران دارای جایگاه های جهانی مختلفی در عرصه های نظامی، صنایع دفاعی، هوافضا، پزشکی و ... است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha