• شنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1401091912563
  • منبع : نمایندگی قزوین

یک مسئول:

شاخص آلودگی هوای قزوین به ۱۵۱ تا ۲۰۰ پی‌پی‌ام رسید

 شاخص آلودگی هوای قزوین به ۱۵۱ تا ۲۰۰ پی‌پی‌ام رسید

ایسنا/قزوین سرپرست محیط‌زیست انسانی استان قزوین از افزایش شاخص آلودگی هوای قزوین خبر داد و گفت: شاخص آلودگی هوای قزوین به ۱۵۱ تا ۲۰۰ پی‌پی‌ام رسیده است.

سعید میرزاحسینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به افزایش شاخص آلودگی‌هوا، که به ۱۵۱ تا ۲۰۰ پی‌پی‌ام رسیده است، نگرانی‌هایی در خصوص مزایای آلودگی بر سلامت افراد وجود دارد. آلودگی هوا به جهت پایداری هوا و انباشت آلایندگی است که پیشنهاد می‌شود، افراد تا جای ممکن از قرارگیری در معرض هوای آلوده جلوگیری کنند.

وی افزود: با توجه به افزایش شاخص آلودگی‌هوا،  شاخص هوا برای همه گروه‌های سنی ناسالم است و پیرو این موضوع قرار شد کمیته‌های اضطراری توسط فرمانداران هر شهرستان برگزار شود.

سرپرست محیط‌زیست انسانی استان قزوین اعلام کرد: علاوه بر شهر قزوین، سایر شهرستان‌های استان نیز در وضعیت ناسالم قرار دارند و تصمیم‌گیری برای تعطیلی مدارس از سوی فرمانداران در کمیته اضطراری اتخاذ خواهد شد.

وی تصریح کرد: در این شرایط افراد دارای مشکلات قلبی و ریوی، کودکان و افراد سالمند باید در منزل بمانند و افراد سالم نیز از تردد در فضای باز شهری خودداری کنند.

میرزاحسینی خاطرنشان کرد: آلودگی هوا زمانی از نرم طبیعی خود خارج می‌شود که هوای استان ساکن و پایدار باشد، در این صورت آلاینده‌ها تجمع کرده و جابجا نمی‌شوند که این امر سبب افزایش شاخص آلاینده‌های هوا و همچنین بروز و  ظهور آن می‌شود.

وی اظهار کرد: پیشنهاد ما کاهش مواجهه افراد با عوامل آلاینده است و باید نظارت بر واحدهای تشدیدکننده آلایندگی هوا بیشتر شود که برخی کارخانه‌ها و واحدهای‌صنعتی در این زمینه بسیار آسیب‌زا هستند.

سرپرست محیط‌زیست انسانی استان قزوین ادامه داد:  همچنین پلیس راهور باید از حرکت خودروهایی که معاینه فنی ندارند جلوگیری کند تا هوا به جو ناپایداری برسد؛ تا وقتی هوا پایدار باشد؛ معضل آلودگی هوا ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: اگرچه این شاخص‌های سلامت برای گروه‌های حساس چون بیماران قلبی، تنفسی، سالمندان و کودکان طراحی‌شده است ولی ممکن است برای سایر جانداران هم آسیب‌زا باشد.

میرزاحسینی در پایان عنوان کرد: ذرات معلق در آلاینده‌ها بیشتر به قسمت‌های فوقانی دستگاه تنفسی همچون شُش‌ها و ریه‌ها آسیب وارد می‌کند که شرایط برای بیماران قلبی عروقی تنفسی و افرادی که آسم دارند مشکل شده و ممکن است تنفس آن‌ها را دچار اختلال کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha