• چهارشنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400062417920
  • خبرنگار : 50187

درباره تفاوت دردهای قلبی با درد معده چه می دانید؟

درباره تفاوت دردهای قلبی با درد معده چه می دانید؟

ایسنا/کرمان یک متخصص قلب و عروق گفت: درد در برخی افراد اصلا شبیه درد قلبی نیست و در بررسی ها مشخص می شود تنگی عروق قلب دارند و برخی مانند بیماران دیابتی اصلا درد را احساس نکرده اما متاسفانه دچار سکته قلبی می شوند.

دکتر"مهرو حیات بخش" در گفت و گو با ایسنا رباره تشخیص دردهای قلبی از دردهای گوارشی و معده اظهار کرد: تشخیص دردهای قلبی یکی از چالش های مهم رشته قلب و عروق است و در این موارد هر بیماری را براساس فاکتورهای همراه و ویژگی های خودش در نظر می گیریم.

وی افزود: درد در برخی افراد اصلا شبیه درد قلبی نیست و در بررسی ها مشخص می شود تنگی عروق قلب دارند و برخی مانند بیماران دیابتی اصلا درد را احساس نکرده اما دچار سکته قلبی می شوند.

حیات بخش درباره علائم درد قلبی بیان کرد: درد قلبی معمولا در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و حالت فشارنده دارد، احساس سنگینی روی قفسه سینه همراه با تهوع و استفراغ و دردی است که بیشتر از ۲۰ دقیقه طول بکشد.

این متخصص بیماری های قلبی و عروقی درباره استفاده از قرص زیرزبانی برای تسکین دردهای قلبی گفت: برخی بیماران که مشکل مری دارند، وقتی قرص زیرزبانی استفاده کنند ممکن است دردشان خیلی کاهش محسوس داشته باشد.

وی در ادامه اظهار کرد: زمانی که فرد از دردهای قلبی شکایت داشته باشد، در اولین اقدام نوار قلب می گیریم و براساس ویژگی های بیمار تصمیم گیری می شود و برای اینکه ثابت شود درگیری عروق قلب دارد یا نه، از برخی تست ورزش، برخی اسکن قلب و سیتی آنژیو گرفته می شود.

حیات بخش با اشاره به اینکه در بیمارانی که نوار قلب تغییر دارد، باید حتما آنژیوگرافی شوند، تصریح کرد: اکوکاردیوگرافی برای بررسی عملکرد قلب و وضعیت دریچه های قلب است.

وی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: اگر احساس شود فردی تنگی عروق دارد، یکسری داروها را باید تا پایان عمر همیشه استفاده کند و تحت نظر پزشک باشد تا براساس علائم و ضربان قلب، در صورت لزوم برخی داروهای دیگر اضافه شود.

این متخصص قلب و عروق در ادامه اظهار کرد: اولین اقدام برای بیماری که دچار درد قلبی شده، اطلاع دادن به اورژانس است و یا انتقال وی به نزدیک ترین مرکز اورژانس است و برای فردی که سابقه مشکل قلبی داشته، ابتدا در صورتی که نبض داشته و حالت بیهوشی ندارد، باید قرص زیرزبانی را به او داده و بعد اورژانس را خبر کنند.

حیات بخش تصریح کرد: یکی از مشکلات بزرگ در تشخیص دردهای قلبی، افتراق با دردهای معده است و خیلی از افراد به ویژه دیابتی ها دردهای وسط و به اصطلاح سردل را احساس و مدت ها فکر می کنند بیمار گوارشی هستند و متاسفانه ممکن است در این حین به دلیل عدم تشخیص، دچار سکته قلبی بشوند.

وی در پایان بیان کرد: فردی که دارای سن بالا و ریسک فاکتورهای قلبی مثل دیابت، فشار خون، مصرف دخانیات و اضافه وزن است ممکن است تنگی عروق قلب داشته باشد لذا باید دردهای قلبی را جدی گرفته و نوار قلب بگیرند و در بررسی بیشتر، تست ورزش داده و اسکن قلب شوند تا مطمئن شویم درد قلبی نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha