• چهارشنبه / ۸ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۸:۲۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99110806108
  • خبرنگار : 50189

رییس دانشگاه علمی کاربردی کشور اعلام کرد

تدارک دانشجویان علمی کاربردی برای گذراندن دوره کارورزی در آلمان

تدارک دانشجویان علمی کاربردی برای گذراندن دوره کارورزی در آلمان

ایسنا/کرمان رییس دانشگاه علمی کاربردی کشور با اشاره به ارتباطات بین‌المللی این دانشگاه بیان کرد: اولین دانشجویان علمی کاربردی در حال اخذ ویزا برای گذراندن دوره کارورزی خود در آلمان هستند.

دکتر"محمدحسین امید" عصر امروز هشتم بهمن‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه در کرمان گفت: برنامه های امسال دانشگاه علمی کاربردی به سرانجام رسیده به‌طوری که 93 هزار مدرس مورد ارزیابی قرار گرفته و ساماندهی شدند که 25 هزار نفر از آنها با دانشگاه ادامه همکاری می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه از سال 95 ورود به دانشگاه برای تدریس از طریق فراخوان انجام می‌شود، اظهار کرد:  تقریبا به ازای هر 10 نفر داوطلب تدریس در دانشگاه علمی کاربردی یک نفر آنها قبول می‌شود.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: تاکنون سومین دوره سطح بندی انجام شده و دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها زیرنظام آموزشی در کشور است که سطح‌بندی را انجام داده و متاسفانه در این سطح بندی تعدادی از مراکز حد نصاب نمره را احذ نکرده و از چرحه حذف شدند.

وی با بیان اینکه حدود 200 مرکز نوآوری در مراکز آموزش عالی علمی کاربردی راه‌اندازی شده، تصریح کرد: از هر سه مرکز ما تقریبا یکی از آنها مرکز نوآوری دارند و تاکنون بیش از 50 استارت‌آپ در زمینه‌های مختلف برگزار شده است.

امید با اشاره به ارتباطات بین‌المللی دانشگاه علمی‌ کاربردی اظهار کرد: اولین دانشجویان علمی کاربردی در حال اخذ ویزا برای گذراندن دوره کارورزی خود در آلمان هستند.

وی توسعه کیفی را از مهمترین اولویت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی دانست و بیان کرد: برگزاری آزمون‌های متمرکز نیز در دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام شد.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور عنوان کرد: ماموریت بعدی ما این است که با نگاه آمایش سرزمینی رشته‌ها را تعریف و نیروهای ماهر تربیت خواهیم کرد.

وی درمورد شرایط تاسیس مراکز جدید علمی کاربردی بیان کرد: باید متقاضی داشته باشد و برای رشته‌هایی که درخواست دارد بازار کار وجود داشته باشد ضمن آنکه نباید موازی کاری با سایر مراکز باشد.

امید افزود: یکی از مشکلات کشور در بخش کشاورزی است و مراکز کشاورزی علمی کاربردی کشور دولتی بودند که با مصوبه دولت تعطیل شدند و تاسیس مراکز علمی کاربردی کشاورزی توسط بخش خصوصی را در دستور کار داریم که استان کرمان این ظرفیت را دارد.

وی درباره رشته‌های تحصیلات تکمیلی در مراکز علمی کاربردی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی برای خود رسالتی در حوزه تحصیلات تکمیلی نمی‌بیند اما مخالف آن هم نیستیم و به صورت خیلی محدود و در رشته‌های محدود و خاص این مسئله را دنبال می کنیم و قطعا تعداد پذیرش ما در این رشته‌ها به یک درصد دانشجویان مراکز نمی‌رسد و دانش آموختگان دانشگاه علمی‌کاربردی می‌توانند در سایر دانشگاه‌ها ارشد خود را بخوانند و در دور قبل 14 هزار نفر از دانش آموختگان علمی کاربردی در رشته‌های تحصیلات تکمیلی در سایر دانشگاه‌ها قبول شده‌اند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اظهار کرد: چند سال متوالی پیشنهاد دادیم که 30 درصد شهریه مهارتی به دانشجویان مناطق کم برخوردار تعلق گیرد که تاکنون با آن موافقت نشده و حتی امسال نیز مجلس با آن مخالفت کرده است.

وی درباره مشکلات دانشجویان ایثارگر و شاهد به دلیل عدم پرداخت شهریه آنها توسط بنیاد شهید اظهار کرد: بدهی بنیاد شهید به مراکز خیلی زیاد شده و نزدیک به 80 میلیارد تومان بدهی به ما دارند و در حال تهاتر هستیم تا این بدهی تسویه شود و به زودی این مشکل حل خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha