• پنجشنبه / ۹ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۳
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 99050906495
  • منبع : جهاد دانشگاهی

رییس دانشگاه تهران تاکید کرد

موفقیت جهاددانشگاهی در تبدیل دانش به فناوری/ ضرورت تقویت ارتباط با دانشگاهها

موفقیت جهاددانشگاهی در تبدیل دانش به فناوری/ ضرورت تقویت ارتباط با دانشگاهها

رییس دانشگاه تهران با تاکید بر این‌که حضور جهاددانشگاهی در بدنه‌ دانشگاه‌ها باید تقویت شود، گفت: در حال حاضر این نهاد، در تبدیل دانش به فناوری و هم‌چنین تجاری‌سازی محصول، نقش مؤثری دارد؛ به‌نحوی‌که پروژه‌های بسیار بزرگی را توانسته انجام دهد که شاید از عهده‌ی دیگران کم‌تر برآمده است.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران در آستانه‌ چهلمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، دستاوردهای جهاددانشگاهی طی ۴۰ سال اخیر را موفق ارزیابی کرد و گفت: دوران دانشجویی‌ام با تشکیل جهاددانشگاهی هم‌زمان بود و در همان ایام، در مسیر تشکیل این نهاد، نقش داشته و به‌نوعی در جرگه‌ی موسسان آن بوده‌ام.
 
رییس دانشگاه تهران اضافه کرد: جهاددانشگاهی، از همان آغاز تاسیس، نقش موثری در دانشگاه‌ها ایفا می‌کرد و حضور بسیار پررنگی داشت.
 
وی ادامه داد: در حال حاضر جهاددانشگاهی، در تبدیل دانش به فناوری و هم‌چنین تجاری‌سازی محصول، نقش مؤثری دارد؛ به‌نحوی که پروژه‌های بسیار بزرگی را توانسته انجام دهد که شاید از عهده‌ی دیگران کم‌تر برآمده است. 
 
رییس دانشگاه تهران با تاکید بر این‌که جهاددانشگاهی باید ارتباط خود را با دانشگاه‌ها قوی‌تر کند، گفت: با توجه به این‌که بدنه‌ی جهاددانشگاهی در محیط‌های دانشگاهی حضور دارد، لذا باید ارتباط با دانشگاه‌ها بیش‌ازپیش تقویت شود و استفاده از ظرفیت‌های این نهاد و مراکز آن و بالعکس استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها از سوی جهاددانشگاهی، توسعه‌ی بیشتری پیدا کند.
 
دکتر نیلی احمدآبادی یادآور شد: جهاددانشگاهی در حوزه‌ی آموزش فعالیت محدودتری دارد، اما با توجه به تعداد دانشجویی که در دانشگاه علم و فرهنگ پرورش داده، نقش موثرتری را نسبت به تربیت نیروی انسانی ایفا کرده است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، وی در پایان پیرامون راه‌کارهای تقویت ارتباط جهاددانشگاهی با دانشگاه‌ها گفت: جهاددانشگاهی باید بیش‌ازپیش از یافته‌های اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها استفاده کند تا با کمک تکنولوژی و فناوری‌هایی که در اختیار دارد، بتواند این یافته‌ها را به فناوری تبدیل کند؛ البته می‌بایست در خصوص راه‌کارهای تقویت این ارتباط نیز هم‌اندیشی میان این دو مجموعه صورت بگیرد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha