• جمعه / ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98121612593
  • خبرنگار : 50189

ساخت دستگاه میکروب‌زدایی و ضد عفونی کننده هوا با استفاده از اشعه UV در کرمان

ساخت دستگاه میکروب‌زدایی و ضد عفونی کننده هوا با استفاده از اشعه UV در کرمان
عکس تزئینی است

ایسنا/کرمان مدیرعامل پویشگران فیزیک کاربردی بوتیا گفت: باتوجه به توسعه استفاده از تابش UV و به‌کارگیری آن در حوزه‌های میکروب‌زدایی و ضدعفونی‌کنندگی، شرکت پویشگران فیزیک کاربردی بوتیا موفق به طراحی و ساخت دستگاه تصفیه هوای با استفاده از اشعه UV شده است.

دکتر "علیرضا گنجویی" در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح جزییات ساخت این دستگاه اظهار کرد: این دستگاه توانمندی حذف بسیاری از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا مانند ویروس کرونا، سارس، آنفلوآنزا، باکتری‌ها و قارچ‌ها را دارد.

وی ادامه داد: این دستگاه دارای کیفیت بالایی بوده و علاوه بر لامپ‌های UV خاص، دارای دو فیلتر حذف گرد و خاک و ذرات معلق در هوا، فیلتر دو لایه‌ای حذف میکروبی HEPA، فیلتر کربن فعال و فیلتر فوتوکالیست برای حذف بو و آلاینده‌های زیستی می‌باشد.

مدیرعامل پویشگران فیزیک کاربردی بوتیا با بیان این مطلب که تکنولوژی دستگاه میکروب‌زدایی و ضد عفونی کننده هوا وجود دارد بیان کرد: نمونه‌های خارجی این دستگاه وجود دارد که دارای قیمت بسیار بالایی است و خوشبختانه مهندسین جوان این شرکت دانش بنیان توانست به دانش ساخت داخلی این دستگاه دست پیدا کند.

وی با تاکید برآنکه لامپ UV در این دستگاه، ویروس‌های موجود در هوا از بین می‌برد، تصریح کرد: باتوجه به اینکه ویروس کرونا از نظر ساختار شبیه ویروس مرس و سارس است و این ویروس‌ها حساسیت زیادی در برابر UV نشان می‌دادند، طبیعتا این اشعه تاثیر زیادی روی ویروس کرونا خواهد داشت.

گنجویی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمان سفارش ساخت ۳۰ دستگاه میکروب‌زدایی و ضد عفونی کننده هوا داده است، اظهار کرد: دستگاه میکروب‌زدایی و ضد عفونی کننده هوا قابل نصب روی دیوار است و می‌تواند ۲۴ ساعته کار کند و هیچ مشکلی برای آن پیش نخواهد آمد، ضمن آنکه قابل استفاده در منازل را دارد و قیمت آن نسبت به نمونه مشابه خارجی‌اش بسیار ارزان‌تر می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه ۹۵ درصد جمعیت میکروبی این دستگاه کاهش می‌دهد، بیان کرد: این دستگاه ظرف یک ساعت یک اتاق ۴*۳ را ضدعفونی می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۲-۱۶ ۱۳:۳۸

این موضوع نوعی تبلیغ به حساب می آد اگر اره چرا بیشتر تبلیغ نمیشه؟ اگر هم تبلیغ نیست چرا برای استفاده ازش تو محیط های اداری پیگیری نمیشه؟