• سه‌شنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 98073021718
  • خبرنگار : 50034

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان اعلام کرد

۱۱ رودخانه اصلی همدان نیاز به لایروبی دارد

۱۱ رودخانه اصلی همدان نیاز به لایروبی دارد

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با بیان اینکه با مطالعات حریم رودخانه‌های استان نقاط آسیب‌پذیر و سیل‌خیز شناسایی شده است، گفت: ۱۱ رودخانه اصلی استان همدان نیاز به لایروبی دارد.

منصور ستوده در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبارات خسارات ناشی از سیل به استان همدان اختصاص داده شده که سه میلیارد تومان آن برای رودخانه‌ها و چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای تأسیسات سدها درنظر گرفته شده است.

وی با تأکید بر اینکه ۱۱ رودخانه اصلی استان همدان نیاز به لایروبی دارد، تصریح کرد: رودخانه قاسم‌آباد، بهرام‌آباد، آبشینه، قادرآباد، شهاب، باباخنجر، قره‌چای، قروه درجزین، حرم آباد و رودخانه‌های شهر نهاوند در مجموع به طول ۲۷ کیلومتر باید لایروبی شوند.

ستوده با اشاره به استفاده از ظرفیت پیمانکاران در لایروبی رودخانه‌های استان، افزود: براساس نامه وزارت کشور از ظرفیت پیمانکاران در بحث لایروبی رودخانه‌ها استفاده شده است به‌طوریکه پیمانکارانی که نیاز به برداشت مصالح از رودخانه‌ها دارند، به سمت رودخانه‌هایی که نیاز به لایروبی داشته باشند، هدایت می‌شوند تا از این طریق لایروبی این رودخانه‌ها نیز صورت بگیرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با تأکید بر اینکه طبق قانون ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه‌ها ممنوع است، یادآور شد: شرکت آب منطقه‌ای استان بارها درباره ساخت و ساز در بستر رودخانه‌ها اخطار داده است و متخلفانی در این زمینه شناسایی شده و به دادگستری ارجاع شده‌اند.

وی با بیان اینکه در دو شهرستان همدان و نهاوند که رودخانه دائمی دارند، ساخت و ساز در حریم رودخانه صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: در استان همدان تصرف رودخانه‌ها بیشتر در بحث کشاورزی است و ساخت و ساز و ویلاسازی اتفاق نیفتاده است.

ستوده درباره پاکسازی رودخانه قره‌چای نیز بیان کرد: جلسات زیادی بین شرکت آب‌منطقه‌ای، محیط زیست و شرکت شهرکها گذاشته شده و اقداماتی نیز صورت گرفته اما نیاز است پیگیری بیشتری شود ضمن اینکه جلوگیری از آلودگی رودخانه‌ها برعهده محیط زیست است و آب منطقه‌ای کسانی که اقدام به آلوده سازی رودخانه‌ها می‌کنند را به محیط زیست معرفی می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha