معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری خواستار پیشگام بودن مبلغان در ترویج سبک زندگی اسلامی در جامعه شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان حشمتالله قنبری در همایش سبک زندگی اسلامی با حضور مبلغان استان همدان، افزود: منبر روحانیون یکی از ابزارهای مهمی است که مهر تأیید پیامبر بر آن است و باید تفکر انقضای دوران منبر را از اذهان پاک کرد که این امر توسط مبلغان باید انجام شود.
وی با بیان اینکه 22 بهمن فرآیند اعتقادی و درک دینی مردم بود، اظهار کرد: اثر وجود وعظ و منبر در امت اسلامی به خصوص در بین شیعیان جریانهای بزرگی را رقم زد به طوریکه انقلاب اسلامی یکی از مصادیق جامعیت روحانیون در صحنههای سیاسی بود که این فرآیند اعتقادی توسط مردم کاملا خودجوش و اثرگزار بود.
قنبری از مبلغان درخواست کرد زندگی به سبک پیامبر(ص) را به مردم معرفی کنند چراکه زندگی با معیار ایشان افق اعلایی دارد که از دلها برخاسته است.
وی با اشاره به اینکه در دنیای امروز زبان مخاطب را کاستهایم، تصریح کرد: به جای اینکه سبک زندگی از دین متبلور شود از متن طرب برخاسته است که این امر بزرگترین آسیب به جامعه بشریت است و اگر با تلاش اراده روحانیون احیا نشود درمان آن دشوار است.
وی با اشاره چگونگی ایجاد سبک زندگی اسلامی در جامعه خاطرنشان کرد: پیامبر(ص) در عصر جاهلیت یک مخاطب شناس بودند و در هر محفلی منطبق با فهم مخاطب لحن خود را تنظیم میکردند.
قنبری در ادامه منبر را جزو نوامیس اسلام دانست و گفت: در هر مکانی اجازه ندهید افرادی که شایستگی ندارند به منبر بروند و مردم را منبر زده کنند چراکه منابر نوامیس اسلام و شیعه هستند که باید در حفظ آن از هیچ تلاشی مضایقه نشود.
معاون فرهنگی بعثه رهبری با بیان اینکه مردی که از تواضع و خضوع دینی برخوردار نباشد به دام تکبر گرفتار میشود، یادآور شد: استفاده از ابزارهای موجود در تبلیغ دین یکی از عالیترین و مؤثرترین روشهاست که باید در مسیر درست و صحیح باشد.
وی افزود: در حال حاضر ما در تولیدات خود مشکل داریم در حالیکه میتوان با آموزههای دینی و قرآن به احیای قلوب بپردازیم همانگونه که در گذشته نشان دادیم ما با سیره پیامبر(ص) انقلاب کردیم.
قنبری تبلیغ عملی را از دیگر مسیرهای سعادت مسلمانان برشمرد و گفت: پیامبر اسلام(ص) از همان روزهای آغاز بعثت با استفاده از تبلیغات عملی همه سختیها را به شادی تبدیل میکردند و امروز از مبلغان انتظار میرود که این عمل را در جامعه نشر دهند.
قنبری ورورد دنیای مجازی به زندگیهای امروزه را خطری جبران ناپذیر دانست و افزود: ساخت دنیای مجازی در کنار دنیای واقعی ضربهای بزرگ به نسل بعدی وارد کرده که مبلغان با نشان دادن مسیر درست کمک بزرگی به جامعه بشریت میتوانند بکنند.
انتهای پیام
نظرات