عضو هيات علميدانشگاه جامع علمي - كاربردي: برگزاري كنفرانس UNWTO در ايران زمينهساز توسعهي بازارهاي داخلي و خارجي است
يك استاد دانشگاه معتقد است: برگزاري اولين كنفرانس جهاني گردشگري و صنايع دستي در ايران، ميتواند زمينه ساز رشد و توسعهي صنايع دستي كشورمان را درجهان فراهم سازد.
دكتر حسين پاك نيا، عضو هيات علميدانشگاه جامع علمي - كاربردي در گفت وگو با خبرنگار ايسنا افزود: با توجه به ادغام صنايع دستي در سازمان ميراث فرهنگي وگردشگري و همچنين مديريت اجرايي اين سازمان در جريان برگزاري كنفرانس UNWTO ميتوان اميدوار بود با اعمال مديريت صحيح، اجراي دقيق برنامهها و ارايهي تصويري مناسب از كشورمان در اين كنفرانس، ايران به عنوان يكي از مقاصد مهم گردشگري در اذهان باقي بماند.
وي تاكيدكرد: با وجود انواع هنرها و صنايع دستي كه بر اساس معيارهاي مختلفي چون آداب و رسوم، اقليمها، آب و هوا و... در كشورمان ساخته ميشود به جرات ميتوان گفت ايران براي تماميسليقهها و ذوقها در خصوص صنايع دستي صاحب جايگاه و داراي محصول است.
اين استاد دانشگاه خاطرنشان كرد: متاسفانه در گذشته صنايع دستي تنها از بعد توليدي و صادراتي مورد توجه بود كه به دليل تبليغات نامناسب و همچنين عدم شناسايي بازارهاي مطلوب اين هدف نيز به طور كامل محقق نشد.
وي اضافه كرد: با وجود ادغام سازمان صنايع دستي در سازمان ميراث فرهنگي وگردشگري، اولويت مهم براي ساماندهي وضعيت صنايع دستي و تطبيق آن با حوزهي گردشگري ، شناسايي بازارهاي داخلي و خارجي صنايع دستي، شناسايي و احياي انواع هنرها و صنايع فراموش شده و همچنين توسعهي بستر آموزشي اين هنرهاست.
دكتر پاكنيا در پايان تصريح كرد: سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري موظف است با تعريف راهكارهاي مناسب كاربردي – علمي و تئوريك، بستر مشترك صنايع دستي و گردشگري را در كشور فراهم كند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات