كنفرانس UNWTO يكي از فرصتهاي بينظير توريسم در سالهاي اخير به شمار ميرود
دبير كميتهي خبرنگاران و روزنامه
نگاران گردشگري و ميراث فرهنگي انجمن صنفي روزنامه نگاران ايران گفت: كنفرانس جهاني گردشگري و صنايع دستي كه از ارديبهشت ماه امسال در تهران برگزار ميشود، فرصت مطلوبي را براي معرفي جاذبههاي گردشگري ايران به جهان فراهم ميكند.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، افشين اميرشاهي افزود: برگزاري كنفرانس جهاني گرشگري و صنايع دستي با حضور 40 وزير جهانگردي، 150 كارشناس برجسته از كشورهاي مختلف و بسياري از خبرنگاران خارجي يكي از فرصتهاي بي نظير صنعت توريسم ايران در سالهاي اخير به شمار ميرود كه اين فرصت در اختيار مسوولان حوزههاي مرتبط با گردشگري قرار گرفته تا مناسب ترين اطلاع رساني در اين زمينه صورت پذيرد.
به اعتقاد اين كارشناس رسانهاي، با توجه به شرايط سياسي و بينالمللي كه نسبت به ايران وجود دارد، برگزاري اين كنفرانس UNWTO در جنين سطحي ميتواند دستاوردهاي ارزشمندي براي كشور داشته باشد، به ويژه از جنبهي تاثيرگذار بر افكار عمومي و تصحيح ذهنيتهاي نادرستي كه بعضا در ميان گردشگران خارجي در خصوص ايران وجود دارد.
دبير كميتهي خبرنگاران و روزنامه نگاران گردشگري و ميراث فرهنگي افزود: به عنوان نمونه اگر از گردشگران دربارهي تجربه سفرشان به ايران بپرسيد ايران را كشوري زيبا با جذابيتهاي فراوان و برخوردار از غناي تاريخي و فرهنگي توصيف ميكنند.
وي گفت: اين در حالي است كه پيش از سفر به كشورمان، فضاي ذهني كه گردشگران از ايران داشتهاند كاملا مغاير با آن چيزي بوده است كه در كشورمان جريان دارد.
به گفتهي امير شاهي، برگزاري نشستي به اهميت كنفرانس UNWTO كه با حضور مقامات بلند پايه صنعت توريسم از بسياري از كشورهاي جهان و نيز دهها تن از خبرنگاران خارجي حوزهي تورسيم برگزار ميشود، ميتواند بر تصحيح ذهنيتهاي بعضا نادرست از ايران تاثير مطلوبي داشته باشد، اما نكتهي مهم در خصوص برگزاري كنفرانس جهاني گردشگري و صنايع دستي به عوايدي بر ميگردد كه از اين طريق نصيب بخش صنايع دستي كشور ميشود.
دبير كميتهي خبرنگاران و روزنامه نگاران گردشگري و ميراث فرهنگي تاكيد كرد: صنايع دستي يكي از جاذبههاي اصلي صنعت توريسم به شمار ميرود و هنرهاي سنتي نيز به عنون نمادهايي از فرهنگ، تاريخ و تمدن ايران محسوب ميشود، بنابر اين معرفي صنايع دستي ايران در قالب نمايشگاه ميتواند توجهات را به برنام ريزي بهتر و مطلوبتر براي توسعه گردشگري اقتصاد صنايع دستي كه تار و پود آن با تار و پود اقتصاد توريسم عجين شده است، جلب كند. چرا كه توسعه صنعت صنايع دستي به طور قطع در كسب درآمد، ارز آوري و ايجاد اشتغال در بخش گردشگري تاثير گذار است.
وي افزود: در حال حاضر حجم مبادلات بخش گردشگري در جهان به رقم 700 ميليارد دلار رسيده است و ايران علي رغم اين كه از نظر جذابيتهاي گردشگري جزو 10 كشور جهان به شمار ميرود، اما رقميكه از كل درآمدهاي گردشگري ميبرد بسيار ناچيز است. حتي اگر به رقم جذب دو درصد از گردشگران خارجي بر اساس پيشبيني چشم انداز 20 سال برسيم.
دبير كميتهي خبرنگاران و روزنامه نگاران گردشگري و ميراث فرهنگي در پايان گفت: برگزاري نشستها و همايشهايي از اين دست ميتواند در ارتقاي بخش توريسم كشور تاثيرگذار باشد. البته سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري كشور از اين پس تحولي متولي بخش صنايع دستي نيز شده است نبايد تنها به برگزاري صرف همايشها بسنده كند.
گفتني است، نخستين كنفرانس جهاني گردشگري و صنايع دستي از 23 تا 25 ارديبهشت ماه در تهران برگزار ميشود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات