/ديدگاه نخبگان به رسانهي ملي/ معاونآموزشي دانشگاه صنعتي اصفهان توصيه كرد: صداوسيما از برنامههايي بدون پشتوانهي علمي و منبع معتبر خبري خودداري كند
معاون آموزش دانشگاه صنعتي اصفهان گفت: كيفيت پايين برنامههاي تلويزيوني به عاملي مبدل شده تا جامعه دانشگاهي مطالعهي روزنامهها را به تماشاي تلويزيون ترجيح دهند.
دكتر سيد مهدي ابطحي در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون و راديو ايسنا ادامه داد: جامعهي دانشگاهي و قشر تحصيلكرده وجود برنامههاي طنز مبتذل و عدم وجود اخبار منصفانه در تلويزيون را از ديگر دلايل عدم اقبال خود نسبت به تماشاي برنامههاي سيما ميدانند.
وي افزود: خوشبختانه از بعد انتخابات كيفيت برنامههاي تلويزيوني افزايش يافته و نخبگان جامعه استقبال بيشتري را در اين زمينه به عمل آوردهاند.
ابطحي با انتقاد از مستندهاي علمي كه در سيما ساخته ميشود، تصريح كرد: بيشتر اوقات، اشخاصي كه به عنوان چهرههاي ماندگار به برنامههاي علمي دعوت ميشوند، شايستگيهاي لازم علمي را ندارند.
وي افزود: در چنين برنامههايي كه براي قشر مهمي از جامعه تهديد ميشود، بايد در انتخاب افراد دقت كافي به عمل آيد.
دكتر ابطحي وضعيت برنامههاي سيما را در كل رو به بهبود ارزيابي كرد و افزود: در برخي برنامههاي تلويزيوني شاهد اين هستيم كه به قشر و نخبه و تحصيلكرده دانشگاهي توجه بيشتري ميشود.
وي با بيان اين مطلب كه بخش مستندات آموزشي به مراتب نتايج بهترين از مصاحبههاي شخصي خواهد داشت، گفت: معتقدم تهيه و پخش برنامههاي مستند آموزشي در سيما كه در افزايش بار علمي مخاطب نقش مهمي را ايفا ميكند، نتايج بهتري را از تهيه مصاحبههاي شخصي كه گاهي بر روابط دوستانه استوار است در برخواهد داشت.
وي در پايان توصيه كرد: صدا و سيما از برنامههاي علمي و پخش اخبارهايي كه منبع معتبر ندارند، خودداري كند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات