يك عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي گفت: به نظر ميرسد در راديو و تلويزيون بيش از هدفمند بودن، روزمرگي اين رسانه را به خود مشغول كرده است.
دكتر مسعود جانبزرگي در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران
(ايسنا) يكي از وظايف اين رسانه را پر كردن اوقات فراغت خواند و افزود: به نظر نميرسد كه تلويزيون در انجام اين وظيفه چندان موفق بوده باشد و در واقع برنامههاي تلويزيوني كمتر سياست و هدف خاصي را دنبال ميكند.
وي به فرهنگساز بودن اين رسانه اشاره كرد و توجه بيشتر به نوع گفت و گوها را به منظور كاربرد نحوهي گويش مردم لازم شمرد.
اين روانشناس، اخبار، به ويژه خبر شبكهي 6 را از جمله برنامههاي مورد توجه خواند و از برنامهاي علمي شبكهي 4 استقبال كرد و گفت: كمك تلويزيون به امر تحقيقات انتظاري نابجاست چرا كه نميتواند اوقات فراغت مخاطبان خود را به خوبي شناسايي كند.
مسعود جان بزرگي با انتقاد از برنامههاي طنز از آن ها به عنوان عاملي براي سوق دادن فرهنگ جامعه به سوي ابتذال و سطحي نگري نام برد و گفت: طنز نوعي هنر است كه بايد منطقي را پيگيري كند و از يك فسلفهي خاص برخوردار باشد در حالي كه آن چه ما ميبينيم بيشتر ايجاد سر و صدا، لودگي و ترويج تمسخر ديگران است و اين در حالي است كه در برخي طنزهاي خارجي بدون اين كه زبان گويا به كار رود مخاطب را ميخنداند و حتي در ايجاد ارتباط با مخاطب منظور خاصي را هم ميرساند.
وي در پايان طنز را يكي از بهترين راهها براي پالايش رواني افراد بيان كرد و افزود: بيان مسائل اجتماعي به زبان طنز نيازي است كه هر كس با هر جايگاهي كه در جامعه داشته باشد از آن استقبال ميكند و نميتوان مرزبند يرا ميان اقشار عامه و جامعهي تحصيلكرده در زمينه طنز پذيرفت.
انتهاي پيام
نظرات