/ديدگاه نخبگان به رسانهي ملي/ يك عضو جامعهي دانشگاهي: مشغلهي زياد و كيفيت پايين برنامهها دو عامل افت استقبال دانشگاهيان از تلويزيون است
يك عضو جامعهي دانشگاهي به صدا و سيما پيشنهاد داد تا اين سازمان برنامههاي علمي را كه در خارج از كشور تهيه شده است را با سرمايهگذاريهاي لازم خريداري كرده، تا بدين سبب گاهي در جهت جذب قشر تحصيلكرده جامعه گامي برداشته باشند.
دكتر اميرحسين جهانگير ـ مدير گروه سخت افزار دانشكدهي كامپيوتر دانشگاه صنعتي شريف ـ گفت: مشغلهي زياد و كيفيت پايين برنامهها به دو عامل عمده براي افت استقبال دانشگاهيان از برنامههاي سيما مبدل شده است.
وي در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا گفت: تلويزيون بعضا به دليل آثار تربيتي زيانبار و لطمه به قشرجوان، جذابيت لازم براي جذب مخاطب از دست داده است.
وي افزود: اكثر برنامههاي سيما محرك احساسات مردم بوده، پرخاشگري و تحقير كردن يكديگر را القاء ميكنند.
جهانگير با اشاره به كيفيت پايين مستندهاي علمي سيما، گفت: بيشتر برنامههاي علمي كه در سيما تهيه ميشوند از كيفيت لازم علمي برخوردار نبوده و هيچ كمكي به رشد خلاقيت و افزايش بار علمي مخاطب نميكنند.
وي در ادامه گفت: براي نمونه در مستندهايي كه عجايب طبيعت را به رخ ميكشند، خلاء ابتكار، خلاقيت و جذابيت به طور كامل مشهود و بارز است.
دكتر جهانگير در پاسخ به اين پرسش كه آيا لزومي دارد برنامههاي تفريحي كه براي قشر نخبه پخش مي شود، جدا از برنامهها براي ساير اقشار جامعه باشد، تصريح كرد: به دليل نبود فرهنگ نخبه پروري در جامعه، چنين اقداماتي چندان كار ساز نخواهد بود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات