• چهارشنبه / ۱۳ تیر ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1403041309004
  • خبرنگار : 71567

وزیر علوم تاکید کرد

ضرورت تبیین دستاوردهای علمی کشور/ تا سال ۸۳ دانشمند یک‌درصد نداشتیم

ضرورت تبیین دستاوردهای علمی کشور/ تا سال ۸۳ دانشمند یک‌درصد نداشتیم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، علمِ تاریخ را ارزشمند دانست و گفت: تا سال ۸۳ یک دانشمند یک درصد نداشتیم، اکنون ۸۴۰ دانشمند یک درصد و ۲ هزار ۲۴۰ دانشمند ۲ درصد بین‌المللی داریم، دستاوردهای علمی بزرگ کشور را باید تبیین کرد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی زلفی در آیین گشایش استودیو عتف در ساختمان وزارت علوم گفت: یکی از مواردی که مقام معظم رهبری در دیدار اعضای دولت با ایشان تذکر دادند، این بود که دولتمردان اقدامات و تحولاتی را که به ثمر می‌رسانند برای مردم تبیین کنند.

وی ادامه داد: متأسفانه خیلی از اوقات فقط نقاط سیاه را می‌بینیم و در حقیقیت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ظلم می‌شود. در حالیکه امروز به برکت انقلاب اسلامی اتفاقات بزرگی در کشور رخ داده است و موفقیت‌ها را نباید نادیده گرفت و باید برای نسل‌های آینده تبیین کرد.

وزیر علوم ادامه داد: دانایی تدریجی اتفاق می‌افتد آسانسوری و یکباره رخ نمی‌دهد. پیشرفت علمی و فناوری زمانبر است. امروز تولید علم کشور ما در منطقه یا رتبه اول یا دوم در فناوری است و نباید این دستاوردها را نادیده گرفت؛ زیرا سرمایه‌های کشور است.

زلفی‌گل علمِ تاریخ را بسیار ارزشمند دانست و گفت: ما تا سال ۸۳ یک دانشمند یک درصد نداشتیم؛ اکنون ۸۴۰ دانشمند یک درصد و ۲ هزار ۲۴۰ دانشمند ۲ درصد بین‌المللی داریم. اتفاق‌های علمی بزرگی در کشور رخ داده است که باید تبیین شود.

وی بر تجربه‌نگاری تأکید کرد و گفت: علمِ تاریخ بسیار ارزشمند است و به ما کمک می‌کند تا ماحصل سرگذشت گذشتگان را بدانیم و از موفقیت‌های آن‌ها استفاده کنیم. تجربه‌نگاری وظیفه علوم است و مسیر رشد علمی کشور باید در وزارت علوم تدوین شود و در معرض دید آیندگان قرار بگیرد.

وزیر علوم این را هم گفت که از طریق این استودیو باید تجربه‌های دانشمندان را ثبت و ضبط کرد؛ زیرا آن‌ها سرمایه‌های نمادین هستند و باید آن را نهادینه کرد. ما در وزارت علوم سرمایه‌های نمادین فراوانی داریم.

در پایان این مراسم از کتاب ارمغان یک سفرمانه وزیر علوم در این سه سال رونمایی شد.

در ادامه علی خطیبی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم هم در این آیین گفت: عملیات اجرایی و تجهیز این استودیو با دستور وزیر علوم از یکسال‌اندی پیش اغاز شد. هدف استودیو در راستای جهادتبین دستاوردهای این وزارتخانه است.

خطیبی اظهار داشت: وزارت علوم در این مدت و در فعالیت سه ساله دولت سیزدهم عملیات عمرانی زیادی را انجام داده و ساخت تجهیز این استودیو یکی از طرح‌های عمرانی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha