• شنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۸:۴۰
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403031911814
  • خبرنگار : 30057

فناوران دانشگاه امیرکبیر در مسیر ساخت خودروهای خودران هدایت شونده

فناوران دانشگاه امیرکبیر در مسیر ساخت خودروهای خودران هدایت شونده

یک گروه فناور دانشگاهی خودروی خودران هدایت شونده کوچک از نوع خودروهای متصل را ساختند.

به گزارش ایسنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات از شرکت‌های دانش‌بنیان پژوهشکده فناوری‌های مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید کرد.

در این بازدید دکتر نراقی، عضو هیات علمی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن ارائه توضیحات در خصوص دستاوردهای این گروه فناور در دانشگاه، ساخت نمونه دوم «خودروی خودران هدایت شونده کوچک» را از دستاوردهای این گروه دانست و اظهار کرد: این خودروی خودران از نوع خودروهای متصل است که در بلندمدت می‌تواند به کاهش آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای منجر شود و استفاده مؤثرتری از منابع طبیعی انرژی تجدیدپذیر را فراهم کند و در کوتاه مدت و میان مدت نیز می‌تواند با توسعه محصولاتی که در فرایندهای مختلف از جمله لجستیک، انبارداری و خطوط تولید کاربرد دارند، در بخش‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

نراقی با اشاره به اهمیت برقراری ارتباط بین خودروهای خودران هدایت شونده و کنترل همزمان آنها در کاربردهای مختلف (نظیر سیستم‌های انبارداری و خط تولید)، گفت: اهمیت ارتباط هریک از خودروهای خودران هدایت شونده با سیستم کنترل مرکزی جهت کنترل یکپارچه خودروها، از جمله مواردی است که ضرورت ساخت نمونه دوم را ایجاب می‌کرد.

کرباسی، دبیر ستاد اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی نیز با اشاره به قدرت شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه صنعت خودرو، خاطر نشان کرد: این قدرت به حدی است که امکان استفاده از ظرفیت‌های انسانی کل دانشگاه‌های کشور را دارد و می‌توان با به کارگیری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و استفاده از نخبگان و متخصصان این حوزه به نتیجه مطلوب رسید.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، وی افزود: با توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری این صنعت و ایجاد نیازهای جدید فناورانه ضروری است گروه‌های فناور دانشگاهی و شرکت‌های دانش‌بنیان برای رونق محصول خود در بازار و تکمیل پروژه‌ با صنایع مرتبط خودروهای متصل ارتباط بگیرند. لازمه این ارتباط مهم، استفاده از تجارب نهادها و دانشگاه‌های برتر و مدل‌های اجرایی آنها و مهم‌تر از همه، فکری است که در پشت اجرای این طرح‌ها قرار داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha