• چهارشنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402033120556
  • خبرنگار : 50598

نماینده اراک، خنداب و کمیجان در مجلس:

ناظران با دقت تمام به بازرسی آسانسورها بپردازند

ناظران با دقت تمام به بازرسی آسانسورها بپردازند

ایسنا/مرکزی نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه استاندارد بودن آسانسورهای منازل مسکونی و عمومی مسئله مهمی است، افزود: ناظران فریب زیباسازی‌ها را نخورند و با دقت تمام به بازرسی بپردازند چراکه مسئله سلامت و جان مردم مطرح است.

محمد حسن آصفری، چهارشنبه ۳۱ خردادماه در جلسه شورای استاندارد استان مرکزی اظهار کرد: باید حساسیت نسبت به استانداردسازی را در خصوص همه کالاها داشته باشیم چراکه امنیت غذایی و سلامت مردم، مرتبط با این قضیه است. ضمن اینکه در هر زمینه‌ای کالای غیراستانداری تولید شود موجب بیشتر شدن هزینه‌های مردم می‌شود.

وی، پیرامون موازی‌کاری پیش آمده درباره صدور نشان حلال توسط سازمان استاندارد و وزارت بهداشت تصریح کرد: در قانون آمده است اعطای نشان حلال مواد غذایی بر عهده سازمان استاندارد است و وزارت بهداشت تنها بر حوزه‌های دارو و لوازم بهداشتی و درمانی می‌تواند نظارت داشته باشد.

وی با بیان اینکه درج نشان حلال بر روی محصولات برای صادرات بسیار مهم است افزود: قانون، متولی نشان حلال را سازمان ملی استاندارد می‌داند همانطور که مجوز اعطای سیب سلامت را به عهده وزارت بهداشت قرار داده است و ضروری است که از قانون پیروی شود چراکه پیروی نکردن از قانون ‌تبعاتی را در پی دارد.

آصفری با تاکید بر لزوم رسیدن غذای سالم و بهداشتی به سفره مردم اظهار کرد: برای تقویت نظارت بر مواد غذایی، خوب است کمک گرفته شود چراکه مهم‌ترین مسئله برای ما این است که غذای سالم، باکیفیت و استاندارد در اختیار مردم قرار گیرد.

علی اکبر اسدی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی نیز در این جلسه اظهار کرد: در قانون خیلی شفاف نوشته شده که استاندارد وظیفه نشان‌گذاری حلال مواد غذایی را دارد ولی از طرفی دغدغه‌های بهداشتی حوزه بهداشت نیز وجود دارد که نمی شود آنها را نادیده گرفت.

وی با تاکید بر اینکه مردم و صاحبان صنعت نباید از اختلاف بین دو دستگاه اذیت شوند، گفت: جزئیات فرآیند این موضوع در کمیته کارشناسی بررسی خواهد شد و ملاحظات بهداشتی و غذایی نیز پیگیری می‌شود تا موازی‌کاری پیش نیاید.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از انرژی خورشیدی تصریح کرد: یک شرکت اعلام آمادگی کرده که با استفاده از انرژی خورشیدی بخش زیادی از انرژی برق استان را تامین کند. با این پیش فرض می‌توانیم در زمان ناترازی گاز دیگر از مازوت در نیروگاه‌ها استفاده نکنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی در رابطه با استانداردسازی آسانسورها و موتورخانه‌ها گفت: دستگاه‌های اجرایی استان، ظرف ۱۰ روز باید اطلاعات خود را پیرامون آسانسورها و موتورخانه‌ها در سامانه ثبت کنند و تا پایان شهریورماه سال جاری نیز فرصت خواهیم داد تا استانداردسازی را انجام دهند.

سید سعید میرنظامی مدنی، مدیرکل استاندارد استان مرکزی نیز با اشاره به رویکرد مسئله محوری شورای استاندارد استان مرکزی اظهار کرد: طبق قانون، سازمان استاندارد، به عنوان تنها مرجع اعطای نشان استاندارد حلال شناخته می‌شود. در حوزه استاندارد حلال، یک هم‌پوشانی با معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی داریم و موازی کاری در این حوزه پیش آمده که منجر به نگرانی صاحبان صنایع شده چراکه در صادرات آنها مشکل ایجاد کرده است. امیدواریم هرچه سریع‌تر این موضوع از سمت معاونت حقوقی ریاست جمهوری پیگیری شود تا نگرانی صاحبان صنایع برطرف شود.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال تا پایان اردیبهشت، ۷۲ مورد حادثه آسانسور در استان داشتیم تصریح کرد: بحث ایمنی آسانسورها بسیار مورد تاکید ماست و طی مکاتباتی که با شورای اداری استان انجام شده، دستگاه‌ها مکلف به استانداردسازی آسانسورهای اماکن عمومی و اداری هستند و باید تا پایان شهریور اقدامات لازم را برای اخذ تاییدیه ایمنی آسانسورها داشته باشند. همچنین صدور بیمه نامه توسط شرکت‌های بیمه ای باید منوط به دریافت تاییدیه ایمنی آسانسور باشد.

مدیرکل استاندارد استان مرکزی با تاکید بر استانداردسازی تجهیزات پارک‌ها نیز اظهار کرد: شهرداری‌ها باید پیگیر استانداردسازی وسایل پارک‌ها باشند تا اتفاق تلخی برای کودکان در پارک‌ها رخ ندهد و ما نیز نظارت جدی بر این مسئله داریم.

میرنظامی با اشاره به اجرای ماده ۱۷ قانون هوای پارک پیرامون استانداردسازی موتورخانه‌ها گفت: ۳۱۹۳ موتورخانه در سطح استان وجود دارد ولی متاسفانه تنها ۱۰۳ مورد درخواست استانداردسازی برای ما ارسال شده است و دستگاه‌های اجرایی باید پیگیر این مورد باشند تا کمکی به کاهش آلودگی هوای ناشی از موتورخانه‌ها در شهرها شود.

وی در پایان در رابطه با پروانه‌های دانش نماد و نانو نماد اظهار کرد: تا به امروز همکاران ما با صحبت‌هایی که با مسئولین دانشگاه‌ها داشته‌اند سعی کردند دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان را به سمت گرفتن پروانه دانش نماد و نانو نماد سوق دهند چرا که این پروانه‌ها یکی از اعتبارات صادراتی است، اما متاسفانه نتوانستیم خیلی خوب در این حوزه هم افزایی داشته باشیم و بنا داریم نشست تخصصی برای دانشگاهیان و صاحبان صنایع دانش بنیان برای این مهم داشته باشیم تا استان ما پیشرو در این امر باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha