• شنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۰:۴۲
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1401112921610
  • خبرنگار : 71567

مشاور رئیس دانشگاه علمی کاربردی خبرداد

تقویت و توسعه مراکز آموزشی با تضمین اشتغال در افق ۱۴۰۵

تقویت و توسعه مراکز آموزشی با تضمین اشتغال در افق ۱۴۰۵

مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: سیاست دانشگاه جامع علمی کاربردی در افق ۱۴۰۵ تقویت و توسعه مراکز آموزشی با تضمین اشتغال است.

به گزارش ایسنا، مراسم تکریم دکتر عبدالرضا شیخ الاسلامی رئیس سابق و معارفه دکتر رضا لحمیان سرپرست واحد استان مازندران حضور دکتر محمد فتحی مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه جامع علمی کاربردی، ذات الله زارعی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری مازندران، حجت الاسلام حسینی کارنامی امام جمعه موقت شهرستان ساری و جمعی دیگر از مدیران استانی برگزار شد.

در این مراسم دکتر فتحی مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه جامع علمی کاربردی طی سخنانی با اذعان این مطلب که دانشگاه جامع علمی کاربردی بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور با ۳۲ واحد استانی، ۵۷۱ مرکز فعال، ۹۰۰ برنامه درسی، یک هزار برنامه تکمیلی بین سطوح و ۲ میلیون نفر دانش آموخته است، گفت: ماهیت آموزشهای این دانشگاه از نیازهای بازار و حوزه های شغلی نشات می گیرد و روزآمدی این آموزش ها همراه با تحولات شغلی برای دانشگاه جامع علمی کاربردی یک اصل است.

وی ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی توجه ویژه ای به زیست بوم اشتغال کشور و نگاه جدی به آینده مشاغل به خصوص مشاغل نوظهور کم سرمایه بر دارد.

دکتر فتحی افزود: مختصات آموزشهای دانشگاه جامع علمی کاربردی با سایر دانشگاه ها متفاوت است و برنامه ها و ماموریت این دانشگاه به طور خاص در آموزشهای عالی مهارتی تعریف شده است. ایجاد رشته در دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اساس نیاز بازار کار و تقاضای دستگاههای اجرایی انجام می پذیرد و بر این اساس یک سوم آموزشهای در محیط کار و حین دروس کاربینی و کارورزی انجام می شود.

وی ادامه داد: ساختار برنامه های درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در دوره های بلند مدت ۶۰ درصد عملی و ۴۰ درصد تئوری و در دوره های کوتاه مدت ۷۰ درصد عملی و ۳۰ درصد تئوری است.

مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه جامع علمی کاربردی مزیت دیگر آموزشهای علمی کاربردی را بکارگیری مدرسان متخصص، صاحب مهارت و خبره دانست و افزود: پراکندگی جغرافیایی مراکز آموزش علمی کاربردی در راستای برقراری عدالت آموزشی باتوجه به ظرفیت ها و نیازهای شغلی منطقه ای از دیگر مزایای دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

وی اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی دارای شوراها و کمیته های مستقل در امر سیاست گذاری آموزش مهارتی است و دارای ساختار منعطف است و این ساختار پویا و منعطف به عدالت آموزشی و برطرف کردن نیازهای منطقه ای کمک می کند.

دکتر فتحی در ادامه از تدوین ۱۲۵ رشته جدید در سال جاری در دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و گفت: این دوره ها در حوزه های فناوری اطلاعات، ورزش و سلامت، تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی، انرژی های تجدیدپذیر تعریف شده اند و برای اولین در پذیرش مهر و بهمن ۱۴۰۱ جذب دانشجو داشتند.

وی بیان کرد: مازندران استانی با موهبت های خدادای بی شمار و ظرفیت های بالاست و در حوزه آموزشهای مهارتی ظرفیت های قابل توجهی دارد که از این ظرفیت ها حداکثر استفاده بعمل نیامده است و انشالله با همتی که در همکاران واحد استانی مازندران وجود دارد و با کمک و حمایت استاندار و سایر مسئولین استانی، دورنمای آموزشهای شغلی امیدوار کننده است.

مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه به تفاهم نامه های همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی با سایر دستگاههای اجرایی کشور اشاره کرد و گفت: تفاهم نامه بسیاری خوبی با کمیته امداد امام خمینی (ره) برای کمک به اشتغال ۵ دهک پایین جامعه منعقد شده است. همچنین تفاهم نامه هایی با معاونت امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری و معاونت کارآفرینی و توسعه اشتغال وزارت کار نیز منعقد شده و در دست اجراست که منشاء اثرات و برکاتی در حوزه اشتغالزایی در کشور و استان مازندران خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: ۲۳۰ مرکز کاریابی تخصصی در ۲۳۰ مرکز علمی کاربردی در کشور در حال راه اندازی است و انشالله با تحقق این امر دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی و حتی سایر دانشگاهها می توانند از خدمات این مراکز کاریابی بهره مند شوند.

دکتر فتحی در پایان از تدوین برنامه راهبردی دانشگاه در افق ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: سیاست دانشگاه جامع علمی کاربردی در افق ۱۴۰۵ تقویت و توسعه مراکز با تضمین اشتغال است.

در ادامه این مراسم دکتر ذات الله زارعی مدیرکل اداره سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری مازندران بیان کرد: مردم عزیز ایران یک نه بزرگ به معاندان، وطن فروشان و دشمنان انقلاب اسلامی گفتند و ۲۲ بهمن امسال را به عنوان یک اجتماع عظیم و ماندگار در تاریخ ثبت کردند.

وی خواستار توجه بیشتر همه دانشگاههای استان مازندران به خصوص دانشگاه جامع علمی کاربردی در ارتقای سطح بینش اجتماعی و سیاسی دانشجویان شد و افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از دانشگاههای مهم و تاثیرگذار استان مازندران است و در حوزه های فرهنگی و اجتماعی هم منشا اثر بوده است.

دکتر زارعی ادامه داد: نگاه مقام معظم رهبری در دهه گذشته به مسائل اقتصادی معطوف بوده است و نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشگاه برخاسته از انقلاب در حوزه اقتصادی و اشتغالزایی بسیار کارآمد و موثر است.

مدیرکل اداره سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری مازندران خاطر نشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی با تلفیق دانش نظری و عملی می تواند نیازهای جامعه را در حوزه اشتغال و مهارت افزایی برطرف کند و از این رو نقش بسیار مهمی در کشور و استان مازندران دارد.

سپس حجت الاسلام والسلمین حسینی کارنامی امام جمعه موقت شهرستان ساری عنوان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه مهارت و اشتغال موفق عمل کرده است.

وی بیان کرد: پیش از انقلاب فقط ۴ مدرسه عالی در استان مازندران وجود داشت و امروز به برکت انقلاب بیش از ۱۲۰ دانشگاه، موسسه آموزش عالی در استان وجود دارد و بیش از ۱۳۰ هزار دانشجو در مازندران مشغول به تحصیل هستند و این امر موجب مباهات است.  

امام جمعه موقت شهرستان ساری دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران را مولود انقلاب اسلامی دانست و افزود: خدمت به مردم بالاتر از طواف است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران، وی به مدیران مراکز آموزش علمی کاربردی توصیه کرد خدمت صادقانه به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha