• چهارشنبه / ۳۰ آذر ۱۴۰۱ / ۲۰:۵۷
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1401093020954
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد

خدمات بزرگ نظام مثل جاده پاتاوه -دهدشت را کوچک و سبک نشماریم

خدمات بزرگ نظام مثل جاده پاتاوه -دهدشت را کوچک و سبک نشماریم

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تشریح خدمات نظام در حوزه راهسازی گفت: خدمات بزرگ نظام مثل جاده پاتاوه -دهدشت را کوچک و سبک نشماریم.

کیامرث حاجی زاده در مراسم تجلیل از راهداران و رانندگان و عوامل راهداری و حمل و نقل استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد توپوگرافی خاصی مانند بقیه نقاط زاگرس دارد. عمران و آبادانی در این استان بسیار سخت بوده و برای هر کیلومتر ساخت جاده گاهی تا ۲۰ میلیارد تومان هزینه لازم است.

وی اظهار کرد: برای مثال برای هر کیلومتر تونل و پل مبالغ بسیار سنگینی در استان باید هزینه شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: نظام جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر در حوزه راهداری خدمات زیادی داده و در یک قلم در  راه روستایی و کارهای انجام شده، در دو سال اخیر با مدیریت صحیح و پیگیری‌ها بالغ بر ۱۳۰ پروژه فعال در استان داریم.

حاجی‌زاده تصریح کرد: در دو سال اخیر ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل‌های مختلف در حوزه راهداری در نظر گرفته شده که ۷۰۰ میلیارد تومان آن تخصیص داده شده است و این رقم کمی نیست.

وی ادامه داد: از بدو ورود خود به استان با همراهی استاندار، اولویت خود را در جاده‌ها قرار دادیم و بعد از آن هم حوزه آب و مبلمان شهری در اولویت های بعدی قرار گرفت که هر چند در مبلمان شهری کارهایی انجام شده اما انتقادات زیادی از عملکرد برخی شهرداران داریم و باید در صورت کم‌کاری از مردم عذرخواهی کنند.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۵ منطقه محروم را در اولویت کاری خود در استان قرار دادیم عنوان کرد: یکی از آن‌ها مارگون و همچنین بخشی از شهرستان دنا که راهداری باید در برای مثال در حوزه سیلاب کلوار با همه توان پای کار باشد.

حاجی زاده در ادامه با بیان اینکه راهداران و سایر عوامل مربوط به راههای استان به صورت شبانه روزی و در روزهای سخت پای کار هستند، تاکید کرد: برای مثال در سال گذشته محورهای اصلی از چهار جهت منتهی به شهر یاسوج مسدود شده بود که در کمتر از دو ساعت با همکاری همه دستگاه‌ها از جمله راه‌داری و پلیس و هلال احمر و اورژانس راه ها باز شد.

وی با بیان اینکه جاده های بسیاری در نقاط محروم استان در دستور کار قرار گرفته‌اند به یک نمونه از آن اشاره کرد و گفت: شما جاده دم عباس به جاورده را در نظر بگیرید که با بازگشایی آن چه کار بزرگی انجام خواهد شد. قبل از این، مسافران دیشموک و چاروسا ۴ ساعت مسافت را تا مرکز استان طی می‌کردند که با تکمیل و آسفالت و راه اندازی این جاده، مردم بخشهای دیشموک و چاروسا در مدت دو ساعت به یاسوج خواهند رسید.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در منطقه محروم پهنوک و همچنین بنه پیر بهمئی نیز کار در حال انجام است و در سفری که هفته گذشته به آن مناطق داشتیم وعده خبرهای خوش در آینده نزدیک داده شد.

حاجی زاده تصریح کرد: در جاده پاتاوه دهدشت کار بزرگی انجام شد پل‌هایی که کمتر از یک سال ساخته شدند، ۲ سال پیش محور مهم حیاتی و شریانی پاتاوه دهدشت فقط ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما اکنون ۹۷ درصد پیشرفت پیدا کرده است. تونل آخری هم دوبار ریزش کرده که قول داده‌اند تا پایان سال ۱۰۰ درصد تکمیل شود.

وی با بیان اینکه وقتی جاده را تحویل موقت می‌دهند برای این است که مشکلات آن دیده شود و برطرف گردد گفت: اگر تحویل موقت نشود، جاده همچنان با عیب و ایراد باقی خواهد ماند که خوشبختانه در این جاده کار در حال نهایی شدن است و تابلوهای هشدار دهنده هم خریداری گردیده و تا پایان سال تمام خواهد شد.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در جاده پاتاوه دهدشت کار بزرگی انجام شده و اگر امروز می خواستیم جاده را بسازیم ۱۰ هزار میلیارد تومان برای این ۱۳۶ کیلومتر لازم بود گفت: این خدمت بزرگ نظام جمهوری اسلامی برای کشور و مردم است پس باید خدمات جمهوری اسلامی را به جای اینکه سبک بشماریم قدر دانسته و آن را برای مردم تبیین کنیم.

حاجی زاده با بیان این که سبک شمردن خدمات نظام کاری بسیار زشت و ناپسند است افزود: البته مسئولان در جاهایی که نمی‌توانند کاری انجام دهند باید عذرخواهی کند اما نباید کارهای بزرگ نظام هم سبک شمرده شود.

وی با بیان اینکه جاده یاسوج-بابامیدان قبلا بیشترین کشته ها را می داد و در یک قسمت کوچکی از آن در کمربندی یاسوج بیش از ۱۱ درصد تلفات جانی را داشتیم گفت: در کمتر از ۱۵ ماه کار بزرگی آنجا انجام شد.

به گزارش ایسنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ضمن انتقاد از کسانی که از راه و جاده چیزی نمی‌دانند و هر از چند گاهی افاضاتی را در رسانه‌های مختلف دارند بیان کرد: انتقاد کردن کار بسیار خوبی است اما وقتی کسی از راه و جاده چیزی نمی‌داند افاضات بی‌خود و بی‌جهت کردن چه معنایی می‌دهد؟

همچنین مجید صباغ زاده، مدیرکل دفتر توسعه ایمنی راه و حریم سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز در این مراسم گفت: در خصوص اصلاح و رفع نقاط حادثه خیز استان کهگیلویه و بویراحمد برای تامین ایمنی بعنوان یک برنامه تعریف شده ماست و خود را ملزم می دانیم که سرعت را بیشتر کنیم.

به گزارش ایسنا، وی در رابطه با مشکل روشنایی و تهویه تونل های محورهای مواصلاتی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: اعتبار مورد نیاز تونل های جاده های این استان برآورد شود تا براساس اولویت روشنایی و تهویه آنها در برنامه ما برای این استان قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۰-۰۱ ۱۸:۴۲

آخ وبختم ای طرح مال ۳۲ سال پیشه نظامه بی آبرو نکنید