• چهارشنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۱ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401081812422
  • خبرنگار : 50184

آکادمی ورزش زورخانه‌ای کرمانشاه به کجا رسید؟

آکادمی ورزش زورخانه‌ای کرمانشاه به کجا رسید؟

ایسنا/کرمانشاه دبیر هیات ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی استان کرمانشاه از پیشرفت 80 درصدی آکادمی ورزش زورخانه ای استان خبر داد.

حبیب سفالیان زاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به گذشت حدود یک دهه از شروع ساخت پروژه زورخانه امام رضا(ع)، اظهار کرد: این پروژه واقع در ضلع شمالی مجموعه ورزشی امام(ره) کرمانشاه پس از چند سال توقف، از حدود سه سال قبل از سرگرفته شد.

وی مساحت این پروژه را حدود 250 متر اعلام کرد و ادامه داد: این پروژه قرار بود با عنوان آکادمی ورزش زورخانه ای استان در دهه فجر سال گذشته به بهره برداری برسد، اما هنوز تکمیل نشده است.

دبیر هیات ورزش زورخانه ای کرمانشاه با بیان اینکه این پروژه حدود 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، عنوان کرد: کرمانشاه پیشینه بسیار بلندی در ورزش زورخانه ای دارد و این پروژه می تواند با توجه به گسترش روزافزون ورزش زورخانه ای در دنیا به توسعه و احیاء جایگاه کرمانشاه در این رشته کمک کند.

وی با تاکید براینکه پیشینه ورزش زورخانه ای در کرمانشاه به حدود 300 سال پیش برمی گردد، گفت: در مدخل بازار زرگرهای کرمانشاه، زورخانه ای به نام سنگ تراش ها وجود دارد که قدیمی ترین زورخانه کرمانشاه و مربوط به دوره زندیه است و حتی پهلوان حسین گلزار نیز در این زورخانه رشد کرده و صاحب نام شد.

این پیشکسوت ورزش زورخانه ای کرمانشاه خاطرنشان کرد: قدمت و پیشنیه کرمانشاه در ورزش زورخانه ای و پهلوانی در این استان باعث شد تا حدود دو سال پیش طرح راه اندازی پایگاه جهانی ورزش پهلوانی در کرمانشاه از سوی مسئولین میراث فرهنگی و ورزش و جوانان مطرح و حتی نشست هایی نیز در این رابطه برگزار شد.

سفالیان زاده با اشاره به به سرانجام نرسیدن این طرح، گفت: در آن مقطع رئیس فدراسیون ورزش زورخانه ای و پهلوانی، فردی کرمانشاهی بود که نگاه ویژه ای هم به استان داشت و از این طرح حمایت کرد، اما پس از کنار رفتن ایشان از ریاست فدراسیون این طرح هم مسکوت ماند.

جبار گوهری سرپرست پیشین اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه نیز پیش از این در گفت و گو با ایسنا، یکی از دلایل به سرانجام نرسیدن این طرح را عدم صدور مجوز آن از سوی وزارت میراث فرهنگی و نبود سازو کار راه اندازی پایگاهی برای آثار ناملموس در کشور اعلام کرده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha