• یکشنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1401081510184
  • خبرنگار : 50126

استاندار ایلام:

بیش از ۹۷ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۰ جذب شده است/ بانک‌ها تسهیلگری کنند

بیش از ۹۷ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۰ جذب شده است/ بانک‌ها تسهیلگری کنند

ایسنا/ایلام استاندار ایلام با بیان اینکه بیش از ۹۷ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۰ جذب شده است، گفت: بانک ها در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ تسهیلگری کنند.

دکتر «حسن بهرام‌نیا» امروز یکشنبه، ۱۵ آبان در نشست مشترک کمیته استانی تبصره ۱۸ و مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با تاکید بر تعامل بانک‌ها و دستگاه های‌اجرایی استان با سرمایه گذاران، اظهار کرد: جلسات تسهیلات تبصره ۱۸ با اشتغال و تولید در ارتباط است و ارتقاء اقتصاد استان را به همراه دارد و جزء جلسات بسیار مهمی است که حتما همه اعضا باید در این جلسات حضوری فعال داشته باشند.

وی با بیان اینکه بیش از ۹۷ درصد تسهیلات تبصره ۱۸  استان جذب شده و با توجه به اینکه  اعتبارات تسهیلات تبصره ۱۸ شناور است باید شاهد تحقق ۱۲۰ درصدی تسهیلات باشیم، خواستار تسهیلگیری بانک‌ها در پرداخت تسهیلات به متقاضیان شد و گفت: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها زمینه را برای سرمایه‌گذاران مهیا کنند و همواره حامی و یاریگر آنان باشند.

نماینده عالی دولت در استان ایلام ادامه داد: اشتغال جوانان، بهبود وضعیت اقتصادی و  معیشت مردم در حال حاضر بسیار مهم است که باید دستگاه های اجرایی و بانک ها در این راستا اهتمام داشته باشند.

بهرام‌نیا  از افزایش د دیدارهای دیدارهای خود با مردم خبر داد و  گفت:  همه مدیران دستگاه های اجرایی یک روز در هفته با مردم دیدار عمومی داشته باشد، چون ملاقات‌های مردمی باید اقناعی باشد نه رفع تکلیفی، چراکه اگر ملاقات ها تنها رفع تکلیف باشد رضایتمندی مردم را به دنبال نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه بانک ها باید درخواست‌های تسهیلات جوانان را اجابت کنند، گفت: یکی از گلایه‌های مردم، عدم توجه به درخواست آنان برای دریافت تسهیلات از بانک‌ها است و دستورالعمل جدید تبصره ۱۶، راهگشا و رافع مشکلات جوانان متقاضی کار است و و مبلغ تسهیلات تبصره ۱۶ در مقایسه با سال‌های قبل افزایش یافته است که باید دستگاه های کمیته امداد، بهزیستی و و ستاد اجرایی فرمان امام( ره ) از این فرصت بخوبی استفاده کنند.

بهرام‌نیا با انتقاد از عملکرد مدیریت برخی بانک های استان، افزود: دستورالعمل های  بانک مرکزی، مرجع اصلی برای فعالیت بانک ها است که نباید بانک ها خارج از آن دستورالعمل ها عمل کنند و باید از جزیره ای عمل کردن نیز اجتناب و  قبل از  بهره برداری طرح ها، هیچ بانکی حق تقسط تسهیلات را ندارد و تا طرح به بهره‌برداری نرسد بانک‌ها حق تقسط تسهیلات را ندارد.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه های اجرایی استان از طریق روابط عمومی دستگاه و رسانه‌ها متقاضیان طرح ها را آگاه کنند که بعضاً شاهد هستیم  برخی ادارات در این زمینه ها کم‌کاری می‌کنند، تاکید کرد: یکی از خلاء‌های استان  نبود صنایع تکمیلی برای برخی از محصولات استان است و  راه‌اندازی صنایع تکمیلی استان باید در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha