• سه‌شنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400081814221

دریافت مدال نقره پژوهشگر پسادکتری دانشگاه فردوسی مشهد در رویداد IWIS لهستان

دریافت مدال نقره پژوهشگر پسادکتری دانشگاه فردوسی مشهد در رویداد IWIS لهستان

ایسنا/خراسان رضوی پژوهشگر پسادکتری گروه مدیریت ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد، با طراحی و ساخت ماسک بیولوژیکی گیاهی مبتنی بر فناوری نانو موفق به کسب رتبه دوم و مدال نقره رویداد IWIS لهستان شد.

دکتر بابک عظیمی ثانوی، پژوهشگر پسادکتری گروه مدیریت ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد ماسک بیولوژیکی گیاهی مبتنی بر فناوری نانو را طراحی کرد که موفق به کسب مدال نقره رویداد IWIS لهستان شد.

در دوران همه‌گیری ویروس کرونا، «ماسک‌های صورت» یکی از مهمترین تجهیزات بهداشتی هستند، علی‌الخصوص در کشورهایی که در تزریق واکسن با تاخیر عمل کرده‌اند. انواع مختلفی از ماسک‌ها در بازار وجود دارد و این تنوع از زمان شیوع ویروس کرونا چندین برابر شده است. هدف از طراحی و ساخت این ماسک خاص، کشف و بهبود معایب و کمبودهای ماسک‌های موجود در بازار است که طی مطالعات و بررسی‌های میدانی انجام شده است. این ماسک از ۴ لایه به شرح زیر تشکیل شده است: ۱- لایه چهارم: لایه داخلی کتان و پنبه با روکش کیتین هیدروکسید پتاسیم ۲- لایه سوم: لایه میانی الیاف ترکیبی لوفا و لیمو گراس ۳- لایه دوم: لایه بیرونی نانوالیاف و در نوع بالینی آن نانوذرات ریز نقره، پالادیوم و اکسید مس ۴- لایه اول: لایه پوشش خارجی باند تابیده شده با ترکیب آبگریز

IWIS بزرگترین رویداد در لهستان و یکی از بزرگترین رویدادهای بین‌المللی اروپا در زمینه نوآوری و خلاقیت است.

این جشنواره با حضور نمایندگان بسیاری از کشورهای آسیایی، آفریقایی، آمریکایی و اروپایی مانند: کرواسی، مصر، عربستان، ایران، کانادا، مالزی، کره و بریتانیا برگزار شد. در این رویداد، لهستانی‌ها و مخترعان بین‌المللی بیش از ۴۰۰ اختراع ارائه کردند. نمایشگاه بین‌المللی اختراعات ورشو هر ساله با سخنرانی‌ها و سمینارهایی در مورد حقوق مالکیت معنوی و اعطاء حق ثبت اختراع همراه است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه فردوسی مشهد، در این جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی لهستان، شرکت‌های فناور و مخترعان از سراسر جهان شرکت داشتند. دستاوردهای مخترعان در ۱۲ دسته شامل: محیط زیست و حفاظت از محیط زیست توسط مهندسی، ساخت و ساز، الکترونیک و صنایع نساجی و شیمیایی، تا راه حل‌های نوآورانه در حوزه پزشکی و تجهیزات پزشکی ارائه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha