• یکشنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400021208202
  • منبع : نمایندگی مرکزی

رئیس کل دادگستری استان مرکزی:

فلسفه کارآفرینی برای زندانی، اصلاح و بازپروری اوست

 فلسفه کارآفرینی برای زندانی، اصلاح و بازپروری اوست

ایسنا/مرکزی رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: فلسفه اشتغال و کارآفرینی برای زندانی، اصلاح و بازپروری زندانی است و ما باید آن بخشی از وجدان اخلاقی و شخصیت اجتماعی و حقیقی فرد که فرو ریخته است را در این دوران اصلاح کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از دادگستری استان مرکزی، حجت‌الاسلام سید عبدالمهدی موسوی در جلسه ستاد بنیاد تعاون زندانیان استان با اشاره به فیوضات ماه مبارک رمضان و پیامد های معنوی و اجتماعی این ماه شریف که انفاق و دستگیری از نیازمندان در آن موج می زند، اظهار کرد: در تاریخ ذکر شده است امام حسن مجتبی(ع) دو بار تمام اموال خود را در راه کمک به مستمندان بخشید و سه بار نصف اموال خود را بخشید و حمایت های زیادی از نیازمندان داشت و ما امروز وظیفه داریم تنها بیت المال را در مسیر درست خود که همان کمک به زندانیان و خانواده های آنان است به درستی صرف کنیم که این نیازمند وقت گذاری مؤثر برای هرچه بهتر اقدام کردن در این راه است.

رئیس دستگاه قضایی استان مرکزی ضمن تقدیر از اقدامات اعضای هیأت اجرایی بنیاد تعاون زندانیان استان مرکزی در خصوص ارتقاء آمار اشتغال زایی برای مددجویان و حمایت از خانواده‌های آنها و ارائه گزارش عملکرد مناسب اعضا در این راستا، بیان کرد: اکتفا نکردن به موفقیت های موجود چیزی است که همیشه باید مد نظر اعضا باشد چرا که راضی شدن به اقدامات فعلی، ما را از رسیدن به اهداف بلند و متعالی باز می دارد.

وی تصریح کرد: استان مرکزی یک قطب صنعتی در کشور محسوب می شود و به لحاظ اشتغال زایی رتبه های بالایی در ایران دارد و دارای ظرفیت های کار بسیار قابل توجهی است ولی با توجه به این اوصاف، وضعیت اشتغال مددجویان در این استان مطلوب نیست که می طلبد هم بنیاد تعاون و اداره کل زندان های استان و هم دستگاه قضایی استان مرکزی با ایجاد یک تعامل مناسب به کمک این قشر نیازمند و شاید فراموش شده بشتابند.

موسوی ادامه داد: در دوران ریاست جدید قوه قضائیه انقلابی در حوزه زندان، زندانبانی و آزادی زندانیان و توجه به خانواده های آنان و رعایت حقوق شهروندی زندانیان انجام گرفته است که در طول دوران جمهوری اسلامی بی سابقه بوده است ولی نباید از این مهم غافل شد که راه های نرفته زیادی وجود دارد و هنوز تا رسیدن به افق فکری ریاست قوه قضاییه فاصله‌ زیادی وجود دارد که تحقق آن نیازمند تلاش های جهادی و انقلابی مدیران در این عرصه است.

وی افزود: فلسفه اشتغال و کارآفرینی برای زندانی، اصلاح و بازپروری زندانی است و ما باید آن بخشی از وجدان اخلاقی و شخصیت اجتماعی و حقیقی فرد که فرو ریخته است را در این دوران اصلاح کنیم تا با سلامت به جامعه برگردد و البته خود فرد مددجو در شکل گیری آن بیشترین نقش را خواهد داشت و می بایست بیشترین همراهی و همکاری را داشته باشد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی تأکید کرد: اولویت بندی در اشتغال زندانیان بسیار امر مهمی است و توجه به شخصیت و نظم و انضباط مددجویان در طول دوران تحمل حبس باید مدنظر مسئولین امر قرار گیرد تا این امکان برای کسانی که استحقاق دریافت شغل را دارند فراهم شود و زمانی که مددجو مشغول به کار شد نظارت بر رفتار و کار او همچنان ادامه داشته باشد و چنانچه کار خود را به نحو احسن انجام داد، حقوق و دستمزد وی به موقع و بصورت کامل پرداخت شود.

وی تاکید کرد: توجه به خانواده های مددجویان که ناچارا بی سرپرست هستند در بحث اشتغال زایی مهم است چراکه وقتی خانواده ای نان آور خود را از دست می دهد بسترهای فسادزا در آن خانواده افزایش می یابد که این امر باید با حمایت های بنیاد تعاون زندانیان، مدیریت شود.

وی افزود: کمک به خانواده های زندانیان اجر اخروی بسیار بالایی دارد و سعی کنید در طول سال و در مناسبت های مختلف مذهبی و هم اکنون در ماه مبارک رمضان و در لیالی پرفیض قدر نیز بسته های معیشتی مناسبی به آنان اعطا شود که این کار تأثیر زیادی در زندگی آنان دارد.

موسوی در پایان از اعضای هیأت اجرایی بنیاد تعاون زندانیان استان مرکزی خواست نسبت به مجهز کردن و بروزرسانی ابزار، وسایل و تجهیزات کارگاه های آموزشی و فراهم نمودن مواد اولیه آن ها در زندان های استان اقدامات لازم را انجام دهند تا مشکلات موجود در این زمینه برطرف شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha