حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با تشریح طرح تشدید بازرسی از واحدهای خبازی استان مازندران گفت: با تشکیل تیم نظارتی متشکل از کارشناسان شبکه بهداشت، اداره کل غله و خدمات بازرگانی، صنعت، معدن و تجارت و فرمانداری شهرستان ساری، ۱۷۵ باب خبازی از مجموع ۶۳۶ واحد، مورد بازدید قرار گرفتند که از این تعداد ۲۱ واحد به دلیل نقض مقررات و دستوالعملها و پروتکل های بهداشتی ستاد مدیریت کرونا پلمب شدند.
وی افزود: ۲ کیلوگرم مواد افزودنی غیر مجاز از واحدهای خبازی معدوم و تخلفات ۲۱ واحد خبازی در خصوص کسر سهیمه آرد از طریق مجاری ذیربط در حال پیگرد قانونی است.
حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران ضمن تقدیر و تشکر از قشر زحمتکش خبازان گفت: بهسازی و نوسازی نانواییها، ارتقای کمی و کیفی نان، رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی ابلاغی ستاد کرونا، رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط نانوایی از جمله برنامه های مهم استان است که با بازرسی های مستمر و مداوم مورد نظارت و ارزیابی قرار می گیرد و با مصادیق تخلف بدون اغماض و به صورت جدی برخورد خواهد شد.
وی تاکید کرد: در شرایط موجود رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی سلامت و ایمنی مردم و جامعه را مخدوش و موجب تشدید شیوع ویروس کرونا شده و به هیچ وجه قابل اغماض نیست.
انتهای پیام
نظرات