• یکشنبه / ۲۷ مهر ۱۳۹۹ / ۱۸:۵۳
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 99072719949
  • منبع : روابط عمومی برنامه

آغاز چهارمین المپیاد فیلم سازی نوجوانان در تهران تحت تاثیر کرونا

آغاز چهارمین المپیاد فیلم سازی نوجوانان  در تهران تحت تاثیر کرونا

چهارمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران طی مراسمی با حضور محدود مدعوین و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تهران افتتاح شد.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسیده، مراسم افتتاحیه چهارمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان به صورت برخط و با حضور تعداد محدودی از مدعوین و با اجرای مژده لواسانی در مرکز ایده‌پردازی صبا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی عصر امروز 27 مهر ماه برگزار شد.

پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، گزارش سی‌وسومین جشنواره فیلم کودک و نوجوان و تیزر چهارمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان بخش شد.

در ادامه حبیب ایل‌بیگی مدیر المپیاد فیلمسازی نوجوانان گفت:  آرزو می‌کنم ایام خوبی پیش‌روی نوجوان باشد و این دوره تجربه خوبی برای نوجوانان و اساتید رقم بخورد. از ۸۴۲ اثر المپیاد ۶۴ اثر در بخش فیلم و ایده انتخاب شده‌اند. ۳۱ دختر و ۳۳ پسر از ۲۴ استان در این المپیاد حضور خواهند داشت. با وجود اینکه ما تا چندی پیش نسبت به برگزار شدن و نشدن این رویداد تردید داشتیم، اما استقبال بهتری به نسبت سال گذشته صورت گرفته است.

او افزود: در این دوره خراسان رضوی، اصفهان و همدان بیشترین متقاضی را داشتیم. از فردا کلاس‌ها با حضور اساتید و مربیان آغاز می‌شود و از هر گروه یک ایده به بخش نهایی راه می‌یابد. از ساعت ۹ بچه‌ها در گروه‌ها با اساتید تا ساعت ۱۲ در سه کلاس در مورد پرورش ایده گفت‌وگو می‌کنند. ساعت ۱۴ تا ۱۵ و۳۰ دقیقه هر روز یکی از داوران المپیاد که از فیلمسازان مطرح هستند با نوجوانان گفت‌وگو می‌کنند و ضمن انتقال تجربه به سوالات آنان پاسخ می‌دهند. ساعت ۱۶ تا ۱۸ جلسه نقد و بررسی فیلم‌های راه یافته به این دوره برگزار می‌شود. امسال فیلم‌ها در آپارات بارگذاری شده‌اند و داوری فیلم‌های پذیرفته شده در المپیاد، توسط مرضیه برومند، ایرج طهماسب و رسول صدرعاملی انجام می‌شود

ایل‌بیگی در ادامه اظهار داشت: سال گذشته روز آخر روزی بود که اساتید نگران کمبود وقت بودند… خواهش می‌کنیم نوجوانان به طور جدی از فرصت‌ها استفاده کنند تا روز آخر با کمبود وقت مواجه نشوند.

او ادامه داد: روز اختتامیه المپیاد به پنجشنبه ۱ آبان موکول شده تا اساتید و مربیان فرصت کافی برای تعامل با نوجوانان داشته باشند.

ایل‌بیگی در پایان سخنان خود، از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، شهرداری اصفهان، شبکه امید و مرکز نوآوری صبا تشکر کرد.

در ادامه این مراسم، «علیرضا تابش» دبیر جشنواره سی و سوم با درود به روح زنده‌یاد اکبر عالمی که در گسترش دانش سینمایی در ایران نقش تاثیرگذاری داشت، گفت: المپیاد چهارم در شرایطی برگزار می‌شود که ارتباط ما با نوجوانان از طریق فضای مجازی شکل گرفته است. از تمام همراهان و انجمن سینمای جوانان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تشکر می‌کنم که چند ماه با بحث و گفت‌وگو درباره مباحث نظری، علمی و محتوایی، ما را یاری کردند.
او ادامه داد: به عنوان کسی که سال آینده در کسوت مدیریت سینما نیست، آرزوهایی برای المپیاد فیلمسازی دارم. چراکه این المپیاد مولود دوران مدیریت من است. مفتخرم که در این دوره، کاری متفاوت و جذاب برای نوجوانان در حوزه سینما اتفاق افتاد. تثبیت این رویداد به شکلی درخور، آرزوی من است و امید که بتواند جایگاه خود را در نظام هنری کشور پیدا کند. من و همکارانم در بنیاد سینمایی فارابی و انجمن سینمای جوانان ایران تلاش می‌کنیم در دوران مدیریتی خود این اتفاق بیفتد، اما نهادهایی مانند آموزش و پرورش و فرهنگستان هنر باید همراه ما باشند. این اتفاق باید تداوم پیدا کند و ثمرات آن برای فرهنگ و هنر ایران ماندگار باشد.
او گفت: آرزوی توفیق برای نوجوانان دارم و امیدوارم از دانش اساتید بهره ببرند. به نوجوانان می‌گویم که ایده‌های شما در سینما راه گشا خواهد بود.
تابش در پایان از مرکز نوآوری صبا و دکتر ناظمی که تامین زیرساخت‌های اینترنتی این رویداد را تأمین کرده است، تشکر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha