• سه‌شنبه / ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 99032012545
  • خبرنگار : 71498

شمارش معکوس تولید کارخانه‌ای خودروهای دوگانه‌سوز

شمارش معکوس تولید کارخانه‌ای خودروهای دوگانه‌سوز

قائم مقام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از تعامل وزارت نفت با وزارت صمت برای تولید خودروهای پایه گازسوز خبر داد و گفت: برنامه‌هایی در این راستا در دست اقدام است و به زودی شاهد اتفاقات مثبتی در تولید کارخانه‌ای خودروهای دوگانه‌سوز خواهیم بود.

حمید قاسمی ده‌چشمه در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای توسعه تولید کارخانه‌ای خودروهای دوگانه‌سوز اظهار کرد: اقدامات این شرکت با اولویت دوگانه‌سوز کردن خودروهای عمومی با جدیت در حال انجام است اما برای تولید کارخانه‌ای خودروهای دوگانه سوز نیز در حال مذاکره با شرکت های خودروساز هستیم.

وی در خصوص آخرین وضعیت ثبت‌نام های صورت گرفته برای تبدیل خودرو به دوگانه‌سوز گفت: تاکنون ۵۵ هزار خودرو در سایت gcr.niopdc.ir ثبت نام کرده که حدود ۶۰۰۰ خودرو مجاز شناخته شده است.

وی با تاکید بر اینکه صاحبان خودروهای عمومی فعلی می توانند بخش زیادی از این طرح که به طور رایگان در حال انجام است را به خود اختصاص دهند، تاکید کرد: در سامانه جدید اطلاعات باید به صورت دقیق وارد شود. علاوه بر این تمام پیمانکاران و کارگاههای ما به پنل دسترسی دارند و به راحتی می توانند کار تبدیل را انجام دهند.
 
قائم مقام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره بر اینکه اطلاعات وارد شده در این سامانه به طور کامل و دقیق ثبت خواهد شد، اظهار کرد: تعداد ثبت نام ها و متقاضیان متغیر است اما در سایت جدیدی که طراحی شده، سیستم پایش کاملا دقیق است و می توانیم آمار دقیق را بدست آوریم.

تبدیل در کارگاه‌های مجاز صورت می‌گیرد

قائم مقام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به وضعیت کارگاه های تبدیل خودرو، گفت: تمام کارگاه های تبدیل خودرویی که در سامانه قرار دارند، به صورت مجاز و استاندارد فعالیت می کنند و هیچ کدام از واحدهای غیر مجاز در سامانه قرار ندارند.
 
قاسمی با تاکید بر اینکه کارگاه‌های تجهیز زیر نظر پیمانکاران اصلی مستقیم ما هستند، افزود: یعنی کارخانه های تولیدکننده با شماره سریال مشخص تجهیزات را در اختیار کارگاه ها قرار می دهند و بعد از اینکه خودرو وارد این کارگاه شد، پلاک آن خودرو توسط دوربین خوانده و به سامانه متصل می شود.
 
وی ادامه داد: تجهیزاتی که روی خودرو متصل می شود با کد رهگیری که دارند به سامانه وصل می شوند و به طور کامل می دانیم که خودرو با چه تجهیزاتی تبدیل شده و این مساله کاملا زیر نظر سازمان استاندارد است و امکان تقلب و استفاده نامناسب از این تجهیزات نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha