• دوشنبه / ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۵:۳۴
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 98121914724
  • منبع : روابط عمومی برنامه

یادداشت شهرام صارمی برای هوشنگ ظریف

برای مردی که استادی برازنده‌اش بود

برای مردی که استادی برازنده‌اش بود

شهرام صارمی، هنرمند عرصه موسیقی در یادداشتی درگذشت هوشنگ ظریف، هنرمند پیشکسوت عرصه موسیقی را تسلیت و از ویژگی‌های این هنرمند فقید سخن گفت.

به گزارش ایسنا، متن یادداشت شهرام صارمی، هنرمند عرصه موسیقی که مدیریت اجرایی سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر را برعهده داشت برای زنده‌یاد هوشنگ ظریف به شرح زیر است:

«در آغازین ماه‌های فراگیری موسیقی و موهبت ورود به این دریای علم بی‌پایان (که مدیون برادر ارجمندم جهانشاه هستم)، با آثار بی‌نظیر علینقی وزیری آشنا شدم. آثاری که با سرپنجگان قدرتمند، پخته و با درکی عمیق از این آثار توسط هوشنگ ظریف اجرا شده بود.

دخترک ژولیده، ژیمناستیک موزیکال، اتود دشتی و......

از آن زمان تا الان پس از حدود ۳۵ سال، وقتی به هوشنگ ظریف می‌اندیشم، جز شفافیت مثال‌زدنی در اجرای قطعات، تکنیک قوی و صحیح و سایر خصوصیات موسیقایی ایشان نشنیده و ندیده‌ام و برایم قابل درک است که چرا بزرگان موسیقی ایران بدون پیشوند "استاد" از ایشان نام نمی‌بردند.

درسال های بعد و سعادت محیا شدن اولین دیدارها، با ابعاد دیگری از خصوصیات این بزرگمرد موسیقی ایران آشنا شدم. او معلمی متعهد کارآزموده و لایق بود. آنچنان که شاگردانش از حسن اخلاق و شیوه منحصر بفرد تدریسش نقل قول می‌کنند.

معلم بی‌بدیلی که برترین تار نوازان دوره معاصر از جمله: حسین علیزاده، محمدرضا لطفی، داریوش طلایی و...‌.. تا هنرمندان نسل‌های بعدی این بزرگان، از کلاس درس و عشق و اخلاقش بهره‌مند بوده‌اند.
راهروهای هنرستان و دانشگاه بوی او و ترنم نغمه سازش را به یادگار خواهد داشت. در حوزه نوازندگی تار آثار ایشان جزو برنامه‌های ثابت آموزش است.

در سال‌های دانشجویی و حضور در دانشگاه ارتباط با ایشان بیشتر شد و در سال‌های بعد که در فرهنگسرای ارسباران اشتغال داشتم، هوشنگ ظریف یکی از بزرگترین حامیان معنوی فعالیت‌های موسیقی این فرهنگسرا بود و بسیاری از برنامه‌ها با حمایت و حضور این استاد ارزنده برگزار می‌شد و فرهنگسرا افتخار حضور ایشان را داشت.

در تاریخ ۴ اسفند ۱۳۹۴ با حضور جمع غریب به اتفاق استادان و علاقه‌مندان به ایشان، نکوداشتی در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد. دریغ که ایشان به خاطر کسالت حضور نداشتند تا مراتب قدردانی و قدرشناسی شاگردانش و اهالی موسیقی را برای ۵ دهه خدمات ارزشمندش به موسیقی ایران شاهد باشد.

استاد هوشنگ ظریف
همیشه با ماست،
نغمه‌هایش همیشه در گوش جان، 
همیشه در یاد ما،
آنجا که ترنم موسیقی باشد،
و همیشه به یادمان می‌آورد: 
سخت کوشی را،
تعهد را،
مهربانی را،
و عشق را......
یادش گرامی و جاودان.»

هوشنگ ظریف، نوازنده پیشکسوت و مدرس تار شنبه ( ۱۷ اسفند ماه) به علت ایست قلبی در سن ۸۱ سالگی درگذشت. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha