مرضیه قنبریان امروز در جمع خبرنگاران، از افزایش دامنه آزمایشگاه تائید صلاحیت شده غذایی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در زمینه بافتشناسی فرآوردههای گوشتی خبر داد.
وی تصریح کرد: آزمون بافتشناسی برای جستجوی بافتهای غیرمجاز حیوانی در فرآوردههای گوشتی شامل سوسیس، کالباس، همبرگر، ژامبون و ...، بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره ۶۱۰۳ انجام میشود.
مدیرکل استاندارد لرستان خاطرنشان کرد: جهت شناسایی بافتهای غیرمجاز خوراکی مانند احشاء، کبد، ریه، طحال، پوست و سنگدان مرغ و همچنین بافتهای غضروفی، رگ و پی، چربیهای صفاقی و گوشت سر و صورت دام در این فرآوردهها، آزمون بافتشناسی کاربرد دارد.
به گزارش ایسنا، به دلیل حساسیت موضوع و در راستای سلامت مردم، سازمان ملی استاندارد ایران آزمایش بافتشناسی را اجباری اعلام کرده است.
انتهای پیام
نظرات