• چهارشنبه / ۶ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۸:۵۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98060603490
  • خبرنگار : 71567

حضور بیش از ۱۲۰۰ کانون دانشحویی در جشنواره رویش

حضور بیش از ۱۲۰۰ کانون دانشحویی در جشنواره رویش

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با تاکید بر اینکه بیش از ۱۲۸۰ کانون در جشنواره "رویش" شرکت کردند، گفت: فعالیت در امور دانشجویی به ویژه در کانون‌ها، دانشجویان را از انزوا خارج می‌کند.

به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا غفاری در هفتمین جشنواره رویش ویژه دستاورد و توانمندی‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی سراسر کشور که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌ها پس از انجمن‌های علمی، پرشمارترین مجموعه تشکل‌های دانشجویی را به خود اختصاص می‌دهند، گفت: کانون‌های دانشجویی در سرمایه‌آفرینی در دانشگاه‌ها به ویژه سرمایه‌آفرینی فرهنگی حرف اول را می زنند و در حال حاضر بیش از ۳۲۰۰ کانون فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در ادامه افزود: در هفتمین جشنواره رویش، ۱۲۸۱ کانون از ۱۳۷ دانشگاه کشور حضور داشتند که توسط داوران خبره، توانمندی و آثار این کانون‌ها، داوری و آثار منتخب برگزیده شد.

دکتر غفاری تاکید کرد: امیدواریم شاهد رونق بیشتر کانون‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها باشیم اگر به معنابخشی زندگی دانشجویی قائل هستیم که باید باشیم، یکی از مجموعه‌هایی که می‌تواند این امر را محقق کند، مجموعه کانون‌های فرهنگی و دانشجویی است.

غفاری با بیان اینکه کانون‌ها هویت‌آفرین هستند، گفت: ما وقتی صحبت از حوزه آموزش می‌کنیم، یک حوزه رسمی و تعریف شده است ولی وقتی دانشجو به صورت داوطلبانه فعالیت خود را شروع می‌کند، فعالیتش رسمی نخواهد بود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم ادامه داد: بیشتر حوزه فعالیت دانشجویان در دانشگاه‌ها، از کانون‌های فرهنگی و دانشجویی آغاز می‌شود که این بسیار مهم است؛ براین اساس کانون‌های ما برای دانشجو و دانشگاه هویت‌آفرین می‌شود.

غفاری افزود: وقتی دانشجویان در تشکل‌های فرهنگی و دانشجویی فعالیت می‌کنند، سریع‌تر می‌توانند پس از پایان تحصیلات، به فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی و دیگر فعالیت‌ها در جامعه بپیوندند.

وی تأکید کرد: کانون‌های دانشجویی و فرهنگی، تجلی‌گر فعالیت‌های داوطلبانه هستند و هویت‌ و اثرگذاری در بیرون دانشگاه دارند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با بیان اینکه فعالیت در امور دانشجویی، دانشجویان را از انزوا خارج می‌کند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این فعالیت داوطلبانه است، دانشجویان با محدودیت‌هایی که دارند، باید با سعه‌صدر برخورد کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha