• شنبه / ۴ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 97120401543
  • خبرنگار : 71626

انتشار آثاری درباره «کارتر و فروپاشی پهلوی» و «فلسفه»

انتشار آثاری درباره «کارتر و فروپاشی پهلوی» و «فلسفه»

کتاب «دولت کارتر و فروپاشی دودمان پهلوی» نوشته خاویر گرِرو با ترجمه غلامرضا علی‌بابایی و «دعوت به فلسفه» نوشته ویل‌ دورانت با ترجمه شهاب‌الدین عباسی منتشر شد.

به گزارش ایسنا، کتاب «دولت کارتر و فروپاشی دودمان پهلوی» نوشته خاویر گرِرو با ترجمه غلامرضا علی‌بابایی با عنوان فرعی «روابط ایالات متحده و ایران در آستانه انقلاب» در ۳۸۴ صفحه، با شمارگان هزار نسخه و قیمت ۴۸ هزار تومان توسط بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه منتشر شده است. 

نوشته پشت‌جلد کتاب: ما هرگز شاه را جدی نگرفتیم. ریچارد هلمز

من در آستانه پنجاهمین سال سلطنت پهلوی، تغییر رابطه بین شاه و مردم را تا بُن استخوان‌هایم حس کردم، درست مثل یک زمهریر ناگهانی. فرح پهلوی

آینده سیاسی مرا کسانی بی‌عقل رقم زدند که در آن‌سوی دنیا بودند و من کنترلی بر آن‌ها نداشتم. جیمی کارتر

منازعه بین رشد سریع اقتصادی و تجددطلبی در حکومتی خدایگان‌محور، منبع اصلی عدم ثبات در ایران بود. ریچارد هلمز

همچنین کتاب «دعوت به فلسفه» نوشته ویل‌ دورانت با ترجمه شهاب‌الدین عباسی در سه بخش «بررسی فلسفه»: «شکست و توانایی فلسفه»، «رویکردی به فلسفه»، «آموزش فلسفه به‌ کمک نمونه‌ها»: «کنفسیوس، راز چین»، «سقراط، اولین شهید فلسفه»، «افلاطون و جستجوی زیبایی»، «جوردانو برونو»، «به سوی یک فلسفه زندگی»: «معنی زندگی واقعا چیست؟»، «فلسفه چیست؟»، «فلسفه‌ای برای روزگار ما»، در ۲۴۰ صفحه، با شمارگان هزار نسخه توسط یادشده منتشر شده است. 

نوشته پشت‌ جلد کتاب: فلسفه معمایی کم‌اهمیت و غوطه‌ور در میان ابرها نیست که ربطی به زندگی بشر نداشته باشد، بلکه اهمیت اساسی دارد. ویل دورانت، بزرگترین مروج فلسفه در قرن بیستم و نویسنده کتاب سترگ تاریخ تاریخ تمدن، با همین اعتقاد دعوت به فلسفه را نوشته است. این کتاب حاصل نیم قرن تفکر دورانت درباره مسائلی است که فلاسفه طی چندهزار سال به آن‌ها اندیشیده‌اند. دورانت کناره‌گیری فلسفه از امور انسانی را خطرناک می‌دانست و امیدوار بود فلسفه نقش مهم همیشگی خود را دوباره پیدا کند. 

این کتاب پر از روح ماجراجویی است. ویل دورانت با قلم زیبا و اثرگذارش، هنر فلسفه‌ورزی را به نمایش می‌گذارد و ما را جذب ماجراهای فلسفه و اندیشمندان می‌کند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha