به گزارش ایسنا، حسن محمدی صبح امروز یکشنبه ۱۷ تیرماه در نشست "ارزیابی عملکرد اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت" با بیان اینکه این اتحادیه در سال ۸۲ با طرحی که ۱۴ موسسه قرآنی در کشور دادند، شکل گرفت، اظهار کرد: این ۱۴ موسسه در جوار امام رضا جمع شدند و برنامهریزی برای ایجاد اتحادیه داشتند اما به خاطر خلا قانونی این پروسه دو سال طول کشید و اتحادیه نهایتا در سال ۸۴ کار خود را آغاز کرد. این موسسه به عنوان نماینده موسسات قرآن در حوزههای مختلف با اهداف و چشماندازهای خاصی کار خود را آغاز کرد.
وی با بیان اینکه خواسته یا ناخواسته برخی دستگاهها و نهادها نگاه ابزاری به ما داشتند و ما به شدت با آن مخالف بودیم، خاطرنشان کرد: دغدغه اصلی ما استقلال در عمل بود اما در سال ۹۶ با برنامهریزی فرآیند ادغام آغاز و استان به استان این امر را انجام دادیم.
محمدی اظهار کرد:ساماندهی موسسات برای حضور فعال در طرح بشارت قرآنی ۱۴۵۱ یکی از فعالیتهای ما در سال گذشته بود و کمیته فرهنگی – آموزشی اربعین را نیز تشکیل دادیم. اعزام دومین کاروان قرآنی نور جمهوری اسلامی ایران به عتبات عالیات دستاوردهای بسیار خوبی داشت وامسال نیز مجددا در این طرح شرکت میکنیم. برگزاری بزرگترین جمع خوانیهای قرآن در اربعین، همکاری با رادیو اربعین، تهیه ویژه برنامه تفسیر و شرح سوره واقعه، همکاری با آستان قدس رضوی، برگزاری اردوهای تلاوت رضوی در نجف و کربلا و برپایی بیش از ۳۵۰ محفل قرآنی و هزاران برنامه از دیگر برنامههای این اتحادیه بوده است.
محمدی در خصوص فعالیتهای اداری و مالی این اتحادیه عنوان کرد: در سال گذشته توانستیم به بیش از ۲۰۰ فعال قرآنی ۲ میلیارد تومان وام قرض الحسنه پرداخت کنیم. همچنین خرید مهمانسرا ویژه فعالان قرآنی در نزدیک حرم رضوی، کمک بلاعوض ۶۰ میلیون تومانی به اتحادیههای مدغم استانها جهت تجهیز دفاتر اتحادیه از دیگر اقدامات محسوب میشود.
وی در خصوص بیمه فعالان قرآنی هم گفت: از سال ۸۹ بیمه فعالان قرآنی به اتحادیه تشکلهای قرآنی سپرده شد و حدود ۷۰۰۰ نفر بیمه شدند اما به دلیل برخی مشکلات این بیمه قطع و دو سال گذشته دوباره این بیمه راه اندازی شد و امسال اعتبار خوبی برای پرداخت بیمه فعالان قرآنی دریافت و به آنها اختصاص داده شد.
انتهای پیام
نظرات