• شنبه / ۹ آبان ۱۳۹۴ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 94080904567

دبیر «همایش طاهره صفارزاده» عنوان کرد

خوب معرفی نشدن «طاهره صفارزاده»

خوب معرفی نشدن «طاهره صفارزاده»

دبیر «همایش علمی و ادبی دکتر طاهره صفارزاده» با اشاره به خوب معرفی نشدن این چهره فرهنگی، می‌گوید: این دوره از همایش به صورت بین‌المللی برگزار می‌شود تا دکتر صفارزاده را آن‌چنان که در شانش است، به دنیا بشناسانیم.

دبیر «همایش علمی و ادبی دکتر طاهره صفارزاده» با اشاره به خوب معرفی نشدن این چهره فرهنگی، می‌گوید: این دوره از همایش به صورت بین‌المللی برگزار می‌شود تا دکتر صفارزاده را آن‌چنان که در شانش است، به دنیا بشناسانیم.

رضا اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار ادبیات ایسنا، درباره سومین دوره «همایش دکتر طاهره صفارزاده» اظهار کرد: امسال سومین دوره «همایش علمی و ادبی دکتر طاهره صفارزاده» در دفتر آفرینش‌های ادبی حوزه هنری برگزار می‌شود. اختتامیه این دوره نیز دوشنبه 19 آبان‌ماه در سالن سوره حوزه هنری برپا خواهد شد.

او درباره تفاوت‌های این دوره با دوره‌های قبل بیان کرد: تفاوت این دوره با دو دوره گذشته براساس قولی است که به دوستداران خانم دکتر صفارزاده داده‌ایم. ما قول دادیم که همایش را در شان ایشان بین‌المللی کنیم. خانم دکتر صفارزاده قرآن‌شناس، شاعر، محقق‌ و مترجم بودند و آثارشان به سایر زبان‌ها ترجمه شده‌ است. برهمین اساس ما امسال بعد بین‌المللی همایش را تقویت کردیم.

اسماعیلی درباره بین‌المللی شدن همایش گفت: امسال مهمانان خارجی با عنوان سخنران و شاعر دعوت کرده‌ایم تا در همایش حضور داشته باشند. وجه تمایز جشنواره امسال و سال گذشته همین است. امسال سعی کردیم آثار شاعران معاصری را که در رثای خانم دکتر صفارزاده فعالیت کرده‌اند، جمع‌آوری کنیم. سال گذشته کتاب «در ستایش بیداری» چاپ شد، امسال نیز ویراست دوم همین کتاب همراه با اشعار جدید منتشر می‌شود.

او درباره سایر برنامه‌های این دوره از همایش اظهار کرد: نماآهنگ زندگی علمی و ادبی ایشان ساخته شده است که برای اولین‌بار در مراسم اختتامیه به نمایش درمی‌آید.

دبیر «همایش طاهره صفارزاده» درباره بخش‌های این دوره گفت: در این دوره در هر کدام از سه بخش شعر‌، مقاله‌ و پژوهش و پایان‌نامه دو برگزیده خواهیم داشت. در بخش بانوی برگزیده فرهنگ نیز طبق روال دو سال گذشته اسامی فعالان فرهنگی جمع‌آوری شده و در حال بررسی است و یک نفر به عنوان بانوی برگزیده معرفی می‌شود.

او درباره اهداف این همایش نیز بیان کرد: اهداف این جایزه به یک مورد محدود نمی‌شود. اولین هدف ما از برپایی این همایش این است که بستر و زمینه‌ای برای شناخت کامل‌تر شخصیت خانم دکتر صفارزاده به عنوان قرآن‌پژوه، شاعر و مترجم جهانی آماده شود. اما متاسفانه آن‌چنان که شایسته است نه در زمان حیات و نه بعد از آن، معرفی نشده‌اند.

صفارزاده در ادامه افزود: این معرفی نشدن نه تنها در ایران بلکه در خارج هم بوده و تلاش مثمرثمری صورت نگرفته است. ما در این جایزه تلاش می‌کنیم این چهره علمی و ادبی به نحو شایسته‌ای معرفی شود. هدف دوم ترغیب بانوان فعال در حوزه علمی و فرهنگی است. ما در این دوره و دوره‌های گذشته بانوان فعال فرهنگی را شناسایی می‌کنیم و مورد تجلیل قرار می‌دهیم. از دیگر سو شاعران، هنرمندان و نویسندگان آثارشان را درباره خانم دکتر صفارزاده خلق و ارائه می‌کنند تا آثار بیشتری در حوزه قرآن‌پژوهی خلق شود و ما بتوانیم حقی را که خانم دکتر صفارزاده بر گردن ما دارد ادا کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha