• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۳۹۳ / ۰۲:۰۰
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 93050502186
  • خبرنگار : 71021

زورگیری از گردشگران در جنگل‌های شمال!

زورگیری از گردشگران در جنگل‌های شمال!

گردشگران یک تور در حالی‌ که در جاده‌های جنگلی کجور نوشهر در حال دوچرخه‌سواری بودند، توسط سه نفر، زورگیری شدند. زورگیرها پس از مقاومت راهنمای تور و مسافران،‌ متواری شدند. گزارش این اتفاق به نیروی انتظامی داده شد‌؛ اما هنوز خبری از دستگیری زورگیران محلی نیست.

گردشگران یک تور در حالی‌ که در جاده‌های جنگلی کجور نوشهر در حال دوچرخه‌سواری بودند، توسط سه نفر، زورگیری شدند. زورگیرها پس از مقاومت راهنمای تور و مسافران،‌ متواری شدند. گزارش این اتفاق به نیروی انتظامی داده شد‌؛ اما هنوز خبری از دستگیری زورگیران محلی نیست.

به گزارش خبرنگار سرویس گردشگری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ابتدای امسال وقتی خودروی چهار گردشگر در بیابان‌های لوت روی «مین» رفت و جان یک نفر گرفته شد‌، این انتظار می‌رفت که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به‌عنوان متولی سفر و گردشگران،‌ دست کم واکنشی جدی نسبت به این موضوع نشان دهد و پیگیر ماجرا شود‌؛ اما از آن روز تا به حال این سازمان نه‌تنها واکنشی جدی به انفجار «مین» در منطقه‌ای گردشگری و مرگ گردشگر نداشته، بلکه فقط یک گزارش از آن واقعه تهیه کرده که نتیجه‌ی آن هم محرمانه مانده است. حالا هم داستان این زورگیری که امکان داشت جان چند مسافر دیگر را نیز به خطر اندازد.

بارها راهنمایان تور و گردشگران گزارش داده‌اند که نیروی انتظامی در میانه‌ی راه، وسیله‌ی نقلیه‌ی آن‌ها را به جرم اختلاط زن و مرد در اتوبوس یا بدحجابی‌ متوقف و از گردشگران، انگشت‌نگاری کرده و تعهد گرفته است؛ اما آیا نیروی انتظامی در قبال تأمین امنیت جانی گردشگران هم مسوولیتی دارد؟ اصلا تأمین امنیت جانی گردشگران در طبیعت و هنگام سفر برعهده‌ی کدام سازمان یا نهاد است؟ چه کسی باید پاسخگوی این وقایع باشد؟

مجید محمدی - راهنمای گردشگری و مربی دوچرخه‌سواری - که گروهی را که در جنگل‌های کجور نوشهر از آن‌ها زورگیری شد، همراهی می‌کرد، به خبرنگار ایسنا‌ توضیح داد: ما در حال دوچرخه‌سواری در جاده‌ای جنگلی معروف به «معدن» بودیم که با سه زورگیر روبه‌رو شدیم. آن‌ها حالت طبیعی نداشتند و چاقو و تبر همراه‌شان بود و اموال برخی مسافران را گرفتند. ما تلاش کردیم در مقابل‌شان مقاومت کنیم و در نهایت، آن سه نفر متواری شدند و ما پس از آن موفق شدیم با پلیس 110 تماس بگیریم.

وی ادامه داد:‌ آن منطقه‌ی جنگلی از نظر ارتباطی، نقطه‌ی کور محسوب می‌شود، برای همین خیلی دیر موفق شدیم تماس تلفنی برقرار کنیم، مأمور پلیس هم 5 / 1 ساعت پس از آن ماجرا‌، خودش را به ما رساند. گزارش را به او دادیم و موضوع را در کلانتری 12 نوشهر پیگیر شدیم. خواسته‌ی ما پیگیری این موضوع و دستگیری زورگیر‌هایی بود که ظاهرا محلی هم بودند.

محمدی اظهار کرد: آن سه نفر، یک ساعت قبل از روبه‌رو شدن با گروه ما، به یک فرد محلی حمله کرده بودند و می‌خواستند از او هم زوگیری کنند. آن فرد زورگیرها را شناخته بود،‌ ما هم مشخصات آن‌ها را به کلانتری دادیم، حتی مأمور کلانتری به خانه‌ی یکی از آن سه نفر رفت، ولی او در آن‌وقت متواری شده بود.

این راهنمای تور که موضوع را از طریق دادگاه نوشهر نیز پیگیر می‌کند، گفت: برای نیروی انتظامی‌، مجرم به‌راحتی قابل تشخیص است. پس چرا این افراد بدون مشکل، در حال اخاذی و زورگیری هستند و با موتورسیکلت بدون پلاک، در منطقه تردد می‌کنند و چاقو و تبر همراه دارند!؟

محمدی اضافه کرد: در این اتفاق همه‌ی سعی‌ام را به‌عنوان راهنمای تور کردم تا آسیبی به مسافرانم وارد نشود، موضوع را هم قانونی پیگیری می‌کنم، به کمیته‌ی ملی طبیعت‌گردی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هم اطلاع داده شده است و انتظار دارم آن‌ها مسوولانه و جدی‌تر برخورد و پیگیری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۱۱:۴۹

بالاخره برخورد با دو تار مو و و مانتوي کوتاه خيلي واجب تر از مقابله با اخاذان و قاتلين و زورگيرانه!