جشنواره فجر

  • سه‌شنبه / ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ / ۰۰:۲۲
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 93032010100
  • خبرنگار : 71464

«موزه‌ هنرهای معاصر یا یک گالری معمولی»

«موزه هنرهای معاصر باید بروز رسانی شود»

«موزه هنرهای معاصر باید بروز رسانی شود»

رییس انجمن هنرمندان نقاش می‌گوید، موزه هنرهای معاصر تهران نیازمند غنا بخشیدن به منابع اطلاعاتی خود و برگزاری نمایشگاه‌های دایمی از سبک‌های مختلف هنری است.

رییس انجمن هنرمندان نقاش می‌گوید، موزه هنرهای معاصر تهران نیازمند غنا بخشیدن به منابع اطلاعاتی خود و برگزاری نمایشگاه‌های دایمی از سبک‌های مختلف هنری است.

معصومه مظفری در گفت‌وگو با خبرنگار هنرهای تجسمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: زمانی که موزه هنرهای معاصر تاسیس شد ظرفیت آن برای انجام فعالیت‌های آن مناسب به نظر می‌رسید، ولی اکنون با گذر حدود 40 سال از تاسیس آن و افزایش جمعیت، تعداد هنرمندان و افزایش خریدهای داخلی نیاز به وجود دو موزه‌ی هنرهای معاصر احساس می‌شود.

او بیان کرد: موزه‌ها عملکردهای متفاوتی دارند. یکی از عملکردهای این موزه‌ها این است که باید مانند یک کتاب تاریخ هنر، منبع اطلاعاتی راجع به بافت کارهای مختلف، نوع قلم‌زنی دوره‌های مختلف، پیشینه آثار هنری مختلف و ... در اختیار مخاطبان قرار دهند و این بخش موزه باید به صورت دائمی فعال باشد. بخشی دیگری از موزه‌ها هم هست که معمولا با چند گالری محل نمایش آثار جدید است.

مظفری بیان کرد: اکنون موزه هنرهای معاصر از بخش دایمی خود محروم شده است و نیاز داریم که این بخش راه بیفتد، چون دانشجویان در همه دانشگاه‌های هنر نمی‌توانند با کیفیت مناسب تصاویر لازم را ببینند و موزه هنرهای معاصر می‌تواند جایی باشد که هنرمندان و دانشجویان از همه نقاط کشور بیایند و آثار مختلف هنری را ببینند.

او همچنین اضافه کرد: در کنار این برنامه و حضور چند گالری برای نمایش برنامه‌های جاری، موزه باید فهرست دقیق آثار را داشته باشد. به این آثار مدام رسیدگی شود، باکتری‌زدایی شوند و از آن‌ها نگه‌داری ویژه‌ شود.

رییس هیات مدیره انجمن هنرمندان نقاش در بخش دیگری از سخنانش گفت: در زمان دانشجویی من، کتابخانه موزه هنرهای معاصر یکی از بهترین و غنی‌ترین کتابخانه‌های کشور بود ولی اکنون دیگر نیست. کتابخانه نیز باید مانند موزه مدام به روز شوند و کتاب‌هایشان برای مخاطبان در دسترس باشند. متاسفانه ما در موزه هنرهای معاصر درباره هنرهای معاصر ایرانی اطلاعات مکتوب نداریم؛ فقط اندک اطلاعات دست و پا شکسته‌ای درباره غرب و ایران در آن موجود است که نیازمند به روز و کارآمد شدن است.

او ادامه داد: موزه هنرهای معاصر که اعتبار جهانی دارد نیازمند ارتقا بخشیدن به بخش‌های مختلف خود است.

مظفری درباره مدیریت مجید ملانوروزی بر موزه نیز گفت: مجید ملانوروزی مدت کوتاهی است که بر موزه هنرهای معاصر مدیریت می‌کند. باید به او فرصت داد. من اعلام می‌کنم که انجمن هنرمندان نقاش ایران یکی از ارگان‌هایی است که اعضایش می‌توانند برای غنای منابع مکتوب موزه به این نهاد کمک کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha