رییس سازمان دارالقرآنالکریم گفت: روابط عاطفی که معمولا میان مادر و فرزند وجود دارد میتواند تاثیر بسیاری بر جذب فرزندان به آن سمتی که توسط مادر طراحی میشود داشته باشد.
مهدی قرهشیخلو در گفتوگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: در خانواده مادر نقش مهمی دارد چون آقایان معمولا گرفتار هستند و بیشتر کارهای مخصوصا تربیتی بر عهده مادران است.
وی ادامه داد: اصولا ما همیشه میگوییم که اگر در حوزه تربیتی بخواهیم برای فرزندانمان فکری اساسی بکنیم اولین و مهمترین نقش را مادران و پدران دارند زیرا آنان به هر چیزی که علاقه نشان دهند به تبع آن فرزندان آنان نیز به همان سمت علاقه نشان میدهند.
رییس سازمان دارالقرآنالکریم گفت: در عرصه قرآن هم همینگونه است معمولا میگوییم که اگر پدر و مادری خود اهل قرآن باشند و با آن مانوس باشند و فرزندان در خانه ببینند که انس با قرآن جزو برنامههای مرتب والدین آنان است این مهم قطعا بر فرزندان اثر میگذارد.
قرهشیخلو اظهار کرد: از آنجایی که مادران اوقات بیشتری را با فرزندان سر و کار دارند و وقت بیشتری را در منزل حضور دارند، روابط عاطفی که معمولا میان مادر و فرزند وجود دارد میتواند تاثیر بسیاری بر جذب فرزندان به آن سمتی که توسط مادر طراحی میشود داشته باشد.
وی افزود: ما خیلی خوشحال هستیم که در حال حاضر نیز معمولا حضور خانمها در برنامههای قرآنی خیلی بیشتر از آقایان است البته نه از این جهت که بگوییم آقایان حضور ندارند، بلکه از این جهت که تاثیر خانمها در خانواده بسیار است و همان طور که امام راحل گفتهاند "از دامن زن، مرد به معراج" میرود.
انتهای پیام
نظرات